Ring til os på tlf. 7027 9000

6 Efterårsfaglige Møder – Veje til vækst

Bliv inspireret af faglige oplæg med den nyeste viden, når VKST inviterer til gratis inspirationsaften på Sjælland, Lolland og Falster – De Efterårsfaglige møder.

VKST afholder seks efterårsfaglige møder på forskellige lokationer på Sjælland, Lolland og Falster, hvor du kan få den nyeste viden og blive inspireret til, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke bundlinjen og optimere bedriften.

Veje til vækst er for dig, der har lyst til at vide mere om strategi, indtjening og de gode resultater i marken og i stalden. Hvordan kan man tænke alternativt og gå nye veje i virksomhedsproduktionen, eller hvad er potentialet på ejendommen? Vi sætter det hele i fokus og leverer spændende og inspirerende oplæg med de skarpeste rådgivere inden for hvert felt, så du kan blive klogere på alt inden for eksempelvis planteavl, økologi, generationsskifte, økonomi og naturpleje.

Program for møderne

Vi har skræddersyet et spændende tværfagligt program, så du kan blive inspireret og motiveret til selv at gå nye veje til vækst:

  • Styrk din bundlinje i planteavl
  • Bliv klar til ejer- eller generationsskifte
  • Nye veje til vækst
  • Økonomi i økologi – hvad siger nøgletallene?
  • Kornbasen.dk – optimér din handelspris
  • …og mange flere oplæg

Se det fulde Program her.

Gratis arrangement

Arrangementerne er gratis og bliver krydret med en lækker middag, øl, vand og kaffe og kage. Hvert arrangement løber fra kl. 17.00-22.00.

Klik på den dato eller adresse nedenfor, som passer dig bedst, for at se det fulde program, oplægsholderne og for at tilmelde dig det enkelte møde:

De Efterårsfaglige møder – Veje til vækst er sponsoreret af Jyske Bank og BASF.