Ring til os på tlf. 7027 9000

Årsmøde for svineproducenter

Se præsentationerne fra mødet den 28. februar her på siden. 

 

Program

14.30

Sponsorer udstiller i forhallen

15.00

Velkomst og beretninger
Ved Niels Aagaard Jørgensen, regionsformand og Marlene Sparre Ibsen, chefkonsulent VKST

15.45

Analyse af regnskaber 2017 og prognose 2018
Ved Finn Skotte, økonomirådgiver VKST

16.15

Sund produktionspraksis. Hotspots fra dyrlægen
Ved Kasper Jeppesen, svinefagdyrlæge Danvet

16.45

Pause

17.00

SPOR 1 - Sohold og smågrise - ordstyrer Keld Sommer

Polte og søer i form til faring
Polte og søer er vores vigtigste redskab til en højproduktiv besætning. Best practice inden for fodring og management så vi sikrer, at alle har nyeste viden til at sikre det vigtigste grundlag – en superso med lang holdbarhed, god mælkeydelse og mange levedygtige grise.
Ved svinerådgiver Kim Kofoed, VKST

Kvalitetsgris fra fødsel til 30 kg
Klimastalden er fortsat en udfordring når det handler om at producere en kvalitetsvare med høj tilvækst, lavt foderforbrug, lavt medicinforbrug og i fremtiden også uden brug af zink. Det er fælles ansvar i både fare- og klimastald at sikre en kvalitetsgris.
Ved fagchef Lisbeth Shooter, husdyrinnovation, fodereffektivitet, SEGES Svineproduktion

17.00

SPOR 2: Slagtesvin – ordstyrer Gitte Hansen
Produktionskoncept slagtesvin – struktur og systematik på staldgangen
VKST svinerådgivning har i det seneste år i samarbejde med SEGES og Danish Crown været med til at udvikle et nyt produktionskoncept til slagtesvin.
Dette indlæg vil med udgangspunkt i konceptet komme ind på resultater, nye nøgletal, proces og controller funktion.
Ved svinerådgiver Jakob Nielsen, VKST og driftsleder Jonas Berntsen

18.00

Pause

18.15

Middag

19.10

Kåring af Årets Arbejdsplads
Ved Tove Goldbeck Jensen, ledelsesrådgiver VKST

19.25

Nyt fra SEGES Svineproduktion
Hvad rør sig politisk og hvad er der på vej af ny viden
Ved Christian Fink Hansen, sektordirektør SEGES Svineproduktion

20.00

Vend den kritiske forbruger til en god forretning
Debatindlæg om fremtidens fødevareproduktion
Ved Marie-Louise Thøgersen og Iben Krog Rasmussen, Tænketanken Frej

21.00

Afslutning - pølser ved pølsevogn