skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
ESG-krav fra banken: Få et ESG-Bevis til hjælp

Bliv klar til mødet med banken med et ESG-Bevis fra VKST

Et ESG-Bevis er et samlet overblik over din bedrifts bæredygtighed og ESG-mål. ESG-Beviset synliggør dine indsatsområder i forhold til klima og bæredygtighed  – både de eksisterende indsatser og de fremtidige mål.

Et ESG-Bevis hjælper dig derfor med at blive klar til mødet i banken og deres ESG-krav med fysisk dokumentation på din bæredygtighedsindsats, og at du som landmand er med til aktivt at bedre forholdene på klima.

Det får du med et ESG-Bevis:

 • Et fysisk møde med en konsulent fra VKST
 • Vi gennemgår de 9 vigtigste fokuspunkter i ESG-kravene, som din finansielle samarbejdspartner efterspørger
 • Et fysisk bevis tilsendt, der synliggør både nuværende og fremtidige indsatsområder, som du kan tage med til mødet i banken og vise, at du fremstår som en professionel samarbejdspartner med den finansielle sektor

Til mødet tager vi udgangspunkt i dig og din virksomhed og undersøger de potentialer, der ligger lige for i forhold til din bedrift, når vi planlægger den fremtidige, bæredygtige indsats.

Efter mødet vil vi naturligvis gerne hjælpe dig videre, så vi går fra ord til handling og hjælper dig med at implementere aktiviteterne i det daglige arbejde på bedriften – så du kan indhente både besparelser og øget fortjeneste!

Bestil et ESG-Bevis i dag

Det er nemt at komme i gang. Udfyld dit navn og telefonnummer i kontaktformularen her på siden, så bliver du ringet op af en konsulent, så I kan planlægge et møde sammen.

Skriv dit navn og telefonnummer – Så er du allerede i gang med at gøre din bedrift mere bæredygtig.

  Dit navn

  Dit telefonnummer

  Eller ring til Henrik Søndergaard, der er virksomhedsrådgiver i VKST med speciale i ESG-krav og bæredygtighed.

  Ring direkte til Henrik på telefon 2921 9940, eller skriv på e-mail hes@vkst.dk, hvis du ønsker at høre mere om ESG-krav og bæredygtighed, eller du ønsker at få et ESG-Bevis.

  Hvad er ESG-krav, og hvorfor kører bankerne efter det?

  ESG er et nyt dokumentationssystem, som EU har pålagt alle pengeinstitutter i unionen. Kort fortalt går det ud på, at det enkelte pengeinstitut skal kunne dokumentere, at du som kunde i deres bank arbejder ansvarligt og går ind i kampen som landmand mod at forbedre forholdene på klima (Enviroment), sociale forhold (Social) og forretning (Governance).

  Men ESG-krav behøver ikke at være så besværligt, som det lyder. Det handler først og fremmest om, at du som landmand har tænkt over bæredygtighed på din bedrift. Du skal kunne beskrive det, du allerede gør i forvejen, og det, du har planer om at gøre i fremtiden for at blive mere bæredygtig.

  Du skal både forholde dig til klima og miljø, til dine ansatte og samarbejdspartnere og til din ledelsesfunktion og den måde, du driver din virksomhed på. Du kan læse mere om ESG-krav og de forskellige parametre på vores hjemmeside her, ligesom du også kan læse en artikel med Nordea, der forklarer yderligere om ESG-krav her.

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV