skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Gratis klimadag: Alle landmænd skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugs- og fødevareproduktionen. Men hvordan holder du styr på dit klimaaftryk? Og hvad virker på din bedrift?

Kom med til klimadag, og lær hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din helt egen bedrift. Det er gratis at deltage.

Klimadag med VKST – to forskellige dage:


Klimadagene vil samle tusinder af landmænd og fokusere både på klimadagsordenen i det store perspektiv og på, hvordan du som landmand kan gøre en forskel på din egen bedrift ved hjælp af ESGreen Tool. Klimadag hos VKST har til formål at give dig mulighed for at beregne din drivhusgasudledning og få en aktuel status på dit klimaaftryk på bedriftsniveau og senere helt ned på produktniveau.

Det er gratis at deltage i en klimadag, og du får rig mulighed for at netværke med dine kolleger i området, og du vil kunne få personlig sparring hos din kendte VKST-rådgiver.

Velkommen til en dag med fokus på klima

VKST og SEGES Innovation glæder sig til at byde velkommen til klimadag på Sjælland og Falster.

Klimadagene har til formål at give dig som landmand mulighed for at beregne din drivhusgasudledning og få en aktuel status på dit klimaaftryk på bedriftsniveau og senere helt ned på produktniveau. Værktøjet beregner samtidig effekten af mulige klimatiltag, og med afsæt i den seneste forskning får du viden til at vælge de mest effektive tiltag.

På programmet for klimadagen finder du både konsulenter fra Seges, Nykredits Landbrugsdirektør samt dine lokale VKST-rådgivere, der vil guide dig igennem brugen af ESGreen Tool og hjælpe dig godt i gang.

ESGreen Tool er landbrugets nye klimaværktøj

Du kan læse mere om klimaberegneren ESGreen Tool på vores hjemmeside her og på Seges’ hjemmeside, hvor du kan tilgå værktøjet fra. Du kan også selv gå i gang med ESGreen Tool på esgreentool.dk eller via landmand.dk.

Hos VKST kan du møde vores klimateam. Vi har ni rådgivere og konsulenter, der er uddannet i værktøjet, og som er specialister inden for klima.

Vi kan hjælpe med både ESGreen Tool, ESG-Bevis eller udforme en decideret handlingsplan sammen med dig i forhold til at reducere dit klimaaftryk.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV