skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

VKST og Erhvervsakademi Århus søger unge, der har lyst til at rådgive fremtidens landmænd og andre virksomhedsejere inden for blandt andet strategi, finansiering, generationsskifte og økonomisk optimering.

Når man uddanner sig til Agro Business Economist er der mulighed for at blive fast tilknyttet rådgivningsvirksomheden VKST under hele studietiden, ligesom uddannelsen har et semester med et obligatorisk praktikophold. Det er en del af det samarbejde som VKST og Erhvervsakademi Århus har indgået.

-Det er en unik mulighed for at tage en uddannelse, der kombinerer høj faglighed og en solidt teoretisk viden med et praktikophold, hvor man som studerende får prøvet både sin faglighed af og får et indtryk af, hvordan hverdagen er i en moderne rådgivningsvirksomhed, fortæller Henning Andersen, der er vicedirektør i rådgivningsselskabet VKST, der har mere end 300 ansatte.

Han håber, at mange unge har lyst til at uddanne sig, for VKST oplever en stigende efterspørgsel på rådgivning inden for de mange aspekter af økonomiområdet.

Uddannelsen giver mulighed for at specialisere sig samtidig med, at der er en meget stor grad af kundekontakt og mange konsulenter oplever, at de bliver en helt central person i forhold til udvikling af kundens virksomhed.

En spændende karriere inden for landbruget

Som uddannet Agro Business Economist er karrierevejen åben, og der er rig mulighed for at specialisere sig i rådgivning til virksomhedslandbrug. Og får man arbejde i en rådgivningsvirksomhed som VKST, er der mulighed for at komme til at rådgive om strategi, generationsskifte, finansiering, skatterådgivning, budgetter og økonomisk optimering.

-Som rådgiver får du et tæt samarbejde med kunder og kolleger i en hverdag, der aldrig er den samme, og hvor høj faglighed og gode sarbejds- og kommunikationsevner er afgørende for, at du sammen med kunden udvikler hans eller hendes virksomhed, siger Henning Andersen, der håber, at mange unge har lyst til at uddanne sig som Agro Business Economist.

Har du lyst til at uddanne dig til fremtidens rådgiver eller kender du én der har? Så læs mere på eaaa.dk eller på www.vkst.dk

Yderligere oplysninger hos vicedirektør Henning Andersen, tlf. 6155 7263.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV