skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Vi passer på dig og på vores medarbejdere. Vi har derfor taget følgende forholdsregler, så du trygt kan besøge os

Vi gør fortsat alt for, at du som kunde, kursist eller gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig hos VKST. Vi prioriterer din og vores medarbejderes sikkerhed højest, hvorfor vi er i løbende dialog med relevante myndigheder og selvfølgelig tager de nødvendige forholdsregler i overensstemmelser med deres anbefalinger.

Generelt til alle gæster, kunder og kursister:

  • Der er ikke længere krav om at bruge mundbind i VKST. Vi har fortsat mundbind stående tilgængeligt i vores receptioner, som du er velkommen til at bruge.
  • Der er opstillet håndspritdispensere ved alle indgange og mødelokaler
  • Vi giver ikke hånd, når vi mødes
  • Vi holder minimum 1-2 meters afstand til hinanden
  • Du skal blive i mødelokalet/på kontoret, hvor mødet holdes
  • Du skal sidde på en fast plads
  • Du må gerne kortvarigt forlade mødelokalet/kontoret for at gå på toilettet eller udenfor
  • forplejning skal indtages på din faste plads, medmindre andet angives til mødet.

Vi opfordrer alle kunder og gæster til ofte at vaske hænder eller bruge håndsprit, til at hoste og nyse i ærmet og til at holde afstand til andre gæster og medarbejdere i VKST under dit besøg.

Større arrangementer, kurser og møder i VKST

Vi følger myndighedernes forsamlingsforbud, hvad angår kurser og andre større mødeaktiviteter i VKST og  følger forsamlingsforbuddet jf. nedenstående tabel.

Markvandringer, bedriftsbesøg, ADR- og sprøjteopdateringskurser og andre arrangementer vil derfor blive afholdt med max antal deltagere jf. tabellen, og vi justerer til, hvis der løbende kommer andre retningslinjer fra myndighederne.

OBS!

Hvis du har symptomer på sygdom, må du ikke komme i VKST. Først 48 timer efter, at symptomerne er ophørt, er du velkommen i VKST. Det samme gør sig gældende, hvis en person i din husstand er påvist med coronavirus. (De samme retningslinjer gælder for ansatte i VKST).

I alle mødelokaler fremgår det tydeligt via skiltning, hvor mange personer der maksimalt må opholde sig i det enkelte lokale. Vi sørger for, at borde er tørret og sprittet af. Ved indgangen til hvert mødelokale er der opstillet en håndspritdispenser, og der er håndsprit i samtlige mødelokaler.


Vi glæder os til at byde dig forsvarligt velkommen i VKST trods corona-situationen. Har du spørgsmål til ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakt os på: 7027 9000.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV