skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Vi passer på dig og på vores medarbejdere

Vi gør fortsat alt for, at du som kunde, kursist eller gæst skal føle dig tryg, når du opholder dig hos VKST. Vi følger som minimum myndighedernes retningslinjer, men vil i nogle tilfælde kræve lidt mere. Det vil altid fremgå af programmet for det særskilte arrangement/møde.

Det gælder fx udvalgte møder og erfagrupper, hvor vi vil bede om fremvisning af gyldigt coronapas for at deltage. Dvs. også til møder, der ligger under myndighedernes grænse for fremvisning af coronapas.

Der er ikke længere krav om at bruge mundbind. Men vi har fortsat mundbind stående tilgængeligt i vores receptioner, som du er velkommen til at bruge.

Der er opstillet håndspritdispensere ved alle indgange og mødelokaler.

Vi holder afstand til hinanden, hvor det er muligt.

Det er valgfrit, om du ønsker at give hånd. Men gør du det, så anbefaler vi, at du bruger håndsprit både før og efter.

Vi opfordrer alle kunder og gæster i VKST til ofte at vaske hænder eller bruge håndsprit, til at hoste og nyse i ærmet og til at holde afstand til andre gæster og medarbejdere i VKST.


OBS!

Hvis du har symptomer på sygdom, må du ikke komme i VKST. Først 48 timer efter, at symptomerne er ophørt, er du velkommen i VKST.

Vi glæder os til at byde dig forsvarligt velkommen i VKST trods corona-situationen. Har du spørgsmål til ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakt os på: 7027 9000.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV