skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Er Dine Brugerindstillinger Opdateret I Tast Selv?

Er dine brugerindstillinger opdateret i Tast Selv?

Tast Selv er en elektronisk platform der kan sammenlignes med e-Boks. For at få beskeder om ny post, er det vigtigt at dine personlige data som mailadresse og telefonnummer er opdateret.

Er Tast Selv opdateret kan du svare hurtigt og rettidigt på høringsbreve og evt. se afklaringer af dispensationsansøgninger.

Det er derfor en opfordring værd, at få tjekket op på dine brugerindstillinger i Tast Selv.  Som konsulenter får vi som regel en notifikation, hvis der er post fx hvis vi har indsendt en ansøgning. Og i mange tilfælde kontakter vi jer, når vi ved der er et brev. Men den enkelte konsulent har ikke ansvaret for det, og det sker også at notifikationen til os udebliver. Derfor er det vigtigt at meddelelsen om post kommer til dig, som ansøger og du blot reagerer på den ved at kontakte din Økologikonsulent, hvis du ikke selv vil logge ind på Tast Selv.

Derfor – brug linket herunder til at logge ind i Tast Selv med dit Nem ID. Derefter kan du følge brugervejledningen. Kontakt os endelig hvis der er problemer med det.

https://tastselv.fvm.dk/Pages/Entrance/LogonNemid.aspx#

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV