Intensivt kursus i InterCount Bogføring (modul 3)

Kom med på intensivt kursus i InterCounts modul 3: Bogføring.

Her vil du få hands on-erfaring med modulet og funktionerne og få tips og tricks til at arbejde i systemet. Da det er et lille og intensivt kursus, får du mulighed for at sidde med dit eget regnskab på dagen, og du kan stille spørgsmål og få hjælp af vores InterCount-eksperter.


Hvem er kurset til?

Kurset er for dig, der er overgået til InterCount, og som har købt modul 3 Bogføring.

Uanset om du allerede er godt i gang med modulet, eller du er i opstartsfasen, kan du få god brug af kurset. Du får en grundig gennemgang af alle modulets funktioner, og du får mulighed for at nørde ned i de mange muligheder og få systemet godt ind under huden – og så får du mulighed for at få fingrene gravet helt ned i dit eget regnskab.

Praktisk information

Kurset varer to timer, og der er kun plads til fem deltagere på hvert kursus, og det er først til mølle. Du skal medbringe din egen computer på dagen.

Kurset afholdes både i Sorø og Nykøbing F. på forskellige datoer og tidspunkter. Tilmeld dig den dag og tidspunkt, der passer dig bedst. Tilmelding via formularen her på siden eller på telefon 7027 9000.

OBS! Der vil løbende komme nye datoer, når de enkelte kurser bliver booket

14:30

Sponsorer udstiller i forhallen

Keld Sommer Keld Sommer
15:00

Velkomst og beretninger

v/Keld Sommer, afdelingsleder, VKST og Stine Mikkelsen, Regionsudvalget for grise

15:45 - 12:00

Økonomisk overblik

Hvordan tiltrækker vi unge mennesker til griseproduktionen? Er du nysgerrig på, hvordan Grisekorpset fra Dalum Landbrugsskole har øget tilgangen til griselinjen ved at vise staldlivet frem og tilbyde attraktive praktikpladser? Victoria og Caroline vil fortælle om valget af griseproduktion, og Maja vil dele tanker om at være en fremragende læreplads. Lad os udforske rekruttering af unge til griseproduktionen og sikre en bæredygtig fremtid. Ved Gamborg Genetics

17:00

SPOR

SPOR 1: Økonomi – ordstyrer Tove Goldbeck Jensen Vi har over de senere år set ind i en tendens med faldende forbrug af grisekød pr. indbygger i Europa, som følge af grøn omstilling hos forbrugerne. Det må formodes at denne omstilling vil fortsætte. Skal vi skynde os og lukke dansk griseproduktion? Kan man lave et godt økonomisk afkast i et vigende marked? Hvordan lægger vi en rigtig strategi? v/Casper Elkjær Christensen og Finn Skotte, økonomirådgivere hos VKST Med udgangspunkt i en aktuel investeringscase, diskuteres forventninger til markedsudvikling og økonomiske forventninger til fremtidigt afkast. v/Finn Skotte, økonomirådgiver VKST og griseproducent Michael Rasmussen SPOR 2: LIV – ordstyrer Emma Hansen Øget overlevelse i griseproduktionen skaber arbejdsglæde i stalden og kan måles direkte på bundlinjen. I indlægget vil der blive sat fokus på hvordan overlevelsen kan forbedres i griseproduktionen i form af god ledelse, bedre struktur, rettidig omhu og godt samarbejde i de enkelte staldafsnit og imellem staldafsnit. Alle i besætningen spiller en vigtig rolle Gitte Hansen vil komme ind på: indretning og placering af antal sygestier, rutiner for opsyn, oplæring af nye, systematisk indsamling af data og intern opfølgning i besætningen. (kr. pr. død enhed) Claus Heisel vil beskrive hvordan et godt samarbejde kan struktureres mellem dyrlægen, besætningens ejer og ansatte med fokus på øget overlevelse. v/Gitte Hansen, VKST og chefdyrlæge Claus Heisel, LVK

19:00

<b>Dansk griseproduktion</b>

Landbrug & Fødevarer arbejder for at dansk griseproduktion forbliver i toppen. Hør om hvordan vi sikrer gode resultater, som kan bruges på staldgangen og samtidig tager højde for landmandens bundlinje. Ved Christian Fink Hansen, direktør Landbrug & Fødevarer- sektor for Gris Spor 3 Den politiske situation Med Søs Marie Serups mangeårige erfaring med politik giver hun sit syn på den aktuelle politiske situation i Danmark. Som tidligere rådgiver for både Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen kommer hun omkring personer, temaer, styrkeforhold, strategier og et bud på fremtiden. Det hele er krydret med anekdoter og eksempler. Ved Søs Marie Serup, politisk kommentator ved TV2 News.

Hans Hansen Hans Hansen
21:00

Afslutning med pølsevogn

  • Date : 31-05-2024
  • Time : 15:00 - 18:00 (Europe/Copenhagen)
  • Reg. Deadline : 29-05-2024 12:00
  • Venue : Fulbyvej 5, 4180 Sorø

Purchase Ticket

Intercount kursus Søro (96 seats remaining)
500,00 kr.
0 kr.
0.00
0 kr.

Related Events

Temadage
Højbygårdsvej 14, 4960 Holeby

Plantedag

Temadage
Holeby

Markvandring

Temadage
VKST Nykøbing, Agrovej 1, Torreby landevej, som er er 4800 Nykøbing

CO2-afgift

Sprøjtekursus
Sprøjtekursus

Tilmeld dig her

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn:
Adresse
Afsætte eller modtage?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld din medarbejder her

Deltageroplysninger*

Navn(Påkrævet)

Arbejdsgiveroplysninger

Navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn
Adresse
Søge eller udleje?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.