skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Akademikursus: Økonomistyring i praksis

FORSTÅ DEN ØKONOMISKE SAMMENHÆNG – OG TRÆF DE RIGTIGE BESLUTNINGER

Økonomistyring er summen af alle de beslutninger, du træffer i din dagligdag – i stalden, marken og på kontoret. Som deltager på Økonomistyring i praksis lærer du en række konkrete værktøjer og modeller, der hjælper dig til at skabe overblik over, hvordan forskellige beslutninger påvirker det økonomiske råderum i din virksomhed.

HVORFOR DELTAGE?

Du får en solid base af teoretisk viden om erhvervsøkonomi, som du lærer at omsætte til praktisk brug i dit daglige arbejde. Dermed bliver du i stand til altid at være på forkant – og til aktivt at træffe gode og velovervejede beslutninger vedrørende driften og økonomien i din virksomhed.

Du bliver bedre til at prioritere, optimere, skabe udvikling i virksomheden og i det hele taget sikre, at der rent faktisk er  penge til det, du gerne vil.

Og når du har styr på de forskellige økonomiske sammenhænge i din virksomhed, er du bedre rustet til den løbende dialog med for eksempel driftsøkonomi-rådgiveren og bankrådgiveren.

HVEM KAN DELTAGE?

Økonomistyring i praksis er målrettet såvel ejere som mellem-/driftsledere. Hvis du er driftsleder, skal du have adgang til regnskaber og budgetter for den virksomhed, du er ansat i.

Program

09.00

Se programmet.

Dato
Tirsdag den 29. oktober 2019
Sted
VKST, Sorø og Nykøbing og Østdansk Landboforening, Rønnede
Målgruppe
Ejere og mellem/driftsledere.
Underviser
Torben Rosenkilde Jensen, Erhvervsakademi Aarhus
Tilmeldingsfrist
4. oktober 2019
Pris
14.500 kr. ekskl. moms.
File Download

Arrangementet kan ikke længere tilmeldes.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV