skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Bedriftsbesøg | Politik og planteavl | Falster

VKST indbyder til en ny sæson bedriftsbesøg, hvor vi i år både har fokus på det politiske og det plantefaglige med markvandring og plantedage på Sjælland og øerne.

Kom med og hør om det aktuelle i marken lige nu, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte ejendoms spændende drift og produktion, og hør også om det aktuelle landbrugspolitiske i dit område lige nu.

Lignende arrangement afholdes også:

På dette møde besøger vi: Jørn Dalby

Tema: Planter og generationsskifte
Afgrøder: Byg, hvede og roer

Hos Jørn Dalby skal vi se på byg, hvede og roer, og så skal vi høre Simon og Jørn fortælle om generationsskifte uden for familien. Bedriftsbesøget slutter af med orientering og debat om de aktuelle, lokalpolitiske emner.

Vi mødes på Fayevejen, hvorefter vi går en tur i marken og afslutter i laden.

Program

18.30

Besøg starter

Markvandring

Generationsskifte uden for familien

BNBO
Der er nu ét år tilbage til at indgå frivillige aftaler i BNBO-områder. Derfor får flere og flere lodsejere nu henvendelser fra vandværker og forsyningsselskaber vedr. BNBO. Her er det især spørgsmålet om erstatning, der er centralt. Vi fortæller mere om BNBO, erstatninger og en politisk status.

Sådan rammer vandplanerne oplandet til Rødsand
VKST har bestilt en rapport fra Seges, der belyser konsekvenserne af de vandplaner, der er i høring. Men allerede nu kan du få et overordnet indblik i, hvilke konsekvenser planerne kan få for landbruget i oplandet til Rødsand.

21.30

Besøg slutter

Dato
Torsdag den 5. maj 2022
Sted
Jørn Dalby, Fayevejen 1, Systofte, 4800 Nykøbing F.
Tilmeldingsfrist
5. maj 2022
Pris
Gratis arrangement

Arrangementet kan ikke længere tilmeldes.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV