skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

AFVIKLES DIGITALT: Markvandring på Raahavegård | VKST/DA/DLG

Bemærk, at dette arrangement afvikles digitalt

På grund af Covid19 bliver den fysiske markvandring d. 3. juni aflyst. I stedet får du nu mulighed for at få fremvisningerne hjem til dig selv – når du har tid og lyst til at se dem.

Markvandringen bliver nemlig digital.

En uge med digitale markvandringer

Vi afholder en hel uge med digitale markvandringer, hvor vi hver dag deler flere videoer fra marken med konsulenterne fra VKST, DLG, DA og de andre velkendte firmaer, der også normalt pryder vores markvandringer i forsøgsmarkerne: Syngenta, BASF, DEKALB, Yara, Corteva, Adama, FMC, Bayer og Limagrain.

I videoerne deler vi alle guldkornene fra konsulenterne med sortsgennemgang, og vi kommer rundt om både ukrudt, skadedyr, gødning, vækstregulering og ukrudtsbekæmpelse. Og så vil vi naturligvis også slå et smut forbi Hvedekampen 2020.

Mandag d. 8. juni deler vi de første videoer og de efterfølgende dage frem til fredag, vil der løbende blive uploadet flere videoer om dagen. Du kan se videoerne ved at gå ind på vores Youtube-kanal, hvor de vil have premiere og blive delt i forskellige playlister inddelt i arterne: Hvede, vinterraps, vårbyg, sukkerroer og vinterbyg.

Videoerne vil også blive delt på vores Facebook-side, så følg os gerne her også.

Ny faglig viden

Det bliver fem dage spækket med ny faglig viden, hvor du kan blive klogere på de enkelte arter og hente inspiration til dit eget markbrug.

Planlægningen af markvandringen er i fuld gang, og vi glæder os til at dele det hele med dig. Så hold øje med din mail for mere info, og hold øje med vores Youtube-kanal, så du ikke går glip af en anderledes markvandring og spændende, faglig viden.

Du kan se vores Youtube-kanal lige her, og du kan følge os på Facebook her.

Du kan læse meget mere om den digitale markvandring i artiklen her.

 

Program

09.00

Mandag: Hvede
Tirsdag: Vinterraps
Onsdag: Vårbyg
Torsdag: Sukkerroer
Fredag: Vinterbyg

Dato
Mandag den 8. juni 2020
Sted
Afvikles digitalt
Pris
Gratis arrangement
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV