skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Finansierings-update, Sorø

Bliv opdateret på seneste nyt omkring finansiering, lånemuligheder og få gode råd til samarbejdet med banken.

Torsdag d. 3. oktober 2019, kl. 19:00 – 21:30
VKST, Fulbyvej 15, 4180 Sorø

VKST Økonomi inviterer til finansierings-update, hvor du får et indblik i de aktuelle lånemuligheder, vores anbefalinger til låne-sammensætning og gode råd til samarbejdet med banken.

2019 tegner til at blive et år med et godt økonomisk resultat, men hvordan bruger du pengene smartest? Det giver vores finansieringsrådgivere et bud på og afslutningsvis vil en landedirektør for én af landets største banker give os et indblik i bankverdenens aktuelle fokusområder sammen med deres landbrugskunder og deres syn på landbrugets fremtid og muligheder.

Program

19.00

Aktuelt og nyt omkring finansiering
Negativ rente på indlån og fast rente lån på 0,5% - hvad bliver det næste og hvad skal du vælge?
Få gode råd til at udnytte et lavrente-marked bedst muligt og bliv opdateret på bidragssatser og nyt fra VKST-møder med pengeinstitutterne.
Økonomirådgiver Jens Fog Larsen, VKST

Sådan bruger du dit overskud smartest!
Er det nu der skal investeres, hvor meget vedligehold skal jeg lave, skal jeg afdrage ekstraordinært på gælden eller skal jeg gemme pengene til dårlige tider?
Virksomhedsrådgiver Søren Pilegaard, VKST, kommer med et bud på hvordan du bør prioritere din likviditet, og hvad du skal være opmærksom på.

Nordea og landbrug – nu og ind i fremtiden
Landedirektør for landbrug i Nordea Torben André, giver os et indblik i Nordeas aktuelle fokusområder sammen med deres landbrugskunder og deres syn på landbrugets fremtid og muligheder.

21.30

Tak for idag

Dato
Torsdag den 3. oktober 2019
Sted
VKST, Fulbyvej 15, 4180 Sorø
Tilmeldingsfrist
1. oktober 2019
Pris
350 kr. ekskl. moms.
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV