skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Infomøde: Forarbejdning og afsætning af økologisk kød

En stabil afsætning af højkvalitets-kødprodukter er forudsætningen for en økonomisk, bæredygtig produktion. Kom og få inspiration fra både konsulenter og producenter, som selv har erfaring med lokal afsætning. Bliv opdateret om de nye regler for gårdslagtning ved Fødevarestyrelsen.

Vi glæder os til en inspirerende aften med gode input.

Mødet er arrangeret af Økologisk VKST i samarbejde med SEGES og er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug

Program

16.30

Velkomst m. kaffe og kage
v/Sandie Holm, Økologisk VKST

16.40

Afsætningsmuligheder for økologisk kød
v/Gustaf Bock, Chefkonsulent Seges Økologi Innovation

17.10

Regler for gårdslagtning
v/Mette Schebye Skriver, Sektionsleder Kødkontrol Fødevarestyrelsen

17.40

Pause med sandwich

18.10

Erfaringer med aflivning på marken og afsætning via Velfærdsdelikatesser
v/Rikke Haugaard, medejer af Katrinelunden

18.40

Erfaringer med privat afsætning af skind og kød fra Gotlandske pelsfår
v/Janni Hansen, medejer af Fjordgården

19.10

Opsamling
v/Sophie Madsen, Økologsik VKST

19.30

Slut

Dato
Onsdag den 26. februar 2020
Sted
VKST, Fulbyvej 15, 4180 Sorø
Tilmeldingsfrist
24. februar 2020
Pris
150 kr. ex moms
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV