skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Klimatopmøde for unge landmænd

VKST inviterer alle interesserede unge landmænd til en spændende tema-aften på Axelborg i København, hvor vi sætter fokus på klimadebatten og prøver at skabe en nuanceret debat til både klimatosserne og klimafornægterne. Aftenen tager udgangspunkt i unge landmænd, jeres holdninger og jeres muligheder for at gøre en forskel.

Tænketanken FREJ vil styre dele af aftenens debat og derudover får vi besøg af direktør for Landbrug & Fødevarer, Anne Arhnung samt en medarbejder fra Landbrug & Fødevarers kommunikationsafdeling.

Du er velkommen til at deltage, uanset om du er ejer eller ansat og uanset din holdning til klimaet. Så tag din kollega med til en spændende aften i København.

Torsdag den 28. november, kl. 18:30 – 21:00
Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V

Program

18.30

Rundvisning på Axelborg

19.00

Klima-neutralt landbrug i 2050
Hvad kan og skal dansk landbrug bidrage med til at løse fremtidens klimaudfordringer?
Direktør for Landbrug & Fødevarer, Anne Arhnung

19.15

Mon ikke den der klimadebat snart går over?
Tænketanken FREJ stiller skarpt på klimadebattens påvirkning af dansk landbrugs muligheder og udfordringer. Hvor kan du selv gøre en forskel – hvad nytter og hvad nytter ikke. FREJ vil både udfordre, provokere og inddrage alle deltagere.

20.30

Vi klæ´r dig på til at tage snakken!
Kommunikationskonsulent i Landbrug & Fødevarer Anders Søgaard giver gode råd til, hvordan du fagligt, sagligt og smart deltager i klimadebatten

21.00

Tak for i dag

Dato
Torsdag den 28. november 2019
Sted
Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V
Tilmeldingsfrist
25. november 2019
Pris
Gratis
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV