skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Nytårsmøde i DLS

Traditionen tro inviterer DLS alle medlemmer til nytårsmøde med spændende oplægsholdere.

Foredrag med Søren Pind

Søren Pind er som forhenværende politiker kendt for sine kontante holdninger og synspunkter, og ikke mindst sin evne til at formidle dem. Søren har bl.a. været borgmester i København – den yngste i Danmark nogensinde på daværende tidspunkt – forskningsminister, integrationsminister og senest uddannelses- og forskningminister, inden han trådte ud af dansk politik.

Foredraget tager udgangspunkt i Søren Pinds bog “Frie ord” (2019). I foredraget fortæller Søren Pind derfor om sine egne oplevelser i dansk politik igennem 30 år. Udover de personlige fortællinger vil han også give en dybdegående analyse af dansk politiks udvikling siden 1970’erne, og hvilke begivenheder den har undergået. Og han vil give et indblik i, hvordan skelsættende begivenheder som murens fald, terrorangrebet d. 11. september 2001 og nutidens migrationsproblemer har både formet og stadig former dansk politik på godt og ondt.

Business Lolland Falster og Bioøkonomisk Vækstcenter

Desuden vil Business Lolland Falster og Bioøkonomisk Vækstcenter Guldborgsund fortælle om deres arbejde med at løfte landbruget og beskæftigelsen generelt på Sydhavsøerne. Selvom BLF er et kommunalt erhvervsudviklingscenter på Lolland og Falster og Bioøkonomisk Vækstcenter er placeret i Guldborgsund, så rækker deres arbejde udover kommunerne til gavn for landbrugs- og fødevareproduktionen i hele regionen og på enkelte punkter hele landet.

Program

19.00

Mødet begynder

22.00

Mødet slutter

Dato
Mandag den 6. januar 2020
Sted
Nykøbing F. hallerne, Nørre Boulevard 4A, 4800 Nykøbing F.
Målgruppe
Medlemmer af DLS
Tilmeldingsfrist
3. januar 2020
Pris
Gratis møde

Arrangementet kan ikke længere tilmeldes.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV