skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

UDSKUDT til den 04/12 – Økologisk inspirationswebinar: Protein i græs til foder og klimatiltag

OBS DETTE WEBINAR UDSKUDT TIL DEN 04/12

Økologisk VKST afholder en række spændende gratis webinarer, hvor du i dette webinar kan blive klogere på:

  • Protein i græs til foder og klimatiltag på husdyrsbedriften
    v. Sophie Madsen, økologikonsulent i VKST

Klimabelastningen fra kvægbedrifter er en velkendt problemstilling. Der er flere muligheder for at forbedre situationen på bedrifterne. Proteinforsyningen til de danske økologiske mælkeproduktioner består fortsat af en stor andel soja fra Kina, Brasilien og andre lande langt beliggende fra Danmark. Det protein kan dyrkes her i vores egne slætgræsmarker. Med det rette management kan 1. slæt få både høj energikoncentration og proteinindhold, og kan derfor erstatte en andel af kraftfoderet. Dette er blot en af de muligheder vi har for at bringe vores kvægbrug tættere på en høj selvforsyningsgrad og en lavere klimabelastning.

I dette webinar vil økologikonsulent Sophie Madsen fra VKST beskrive, hvordan man skal håndtere sin græsmark helt fra såning til høst, hvis man vil dyrke grovfoder af ekstra høj kvalitet. Derudover vil der være inspiration til andre klimatiltag, der har betydning for kvægbedriftens samlede klimabelastning.

Webinaret er gratis, og alle interesserede er velkomne til at deltage. Tilmeld dig her på siden og bliv klar til ny viden om proteiner og klimatiltag.

Se de andre økologiske webinarer:

Program

09.00

Webinaret starter

10.00

Webinaret slutter

Dato
Fredag den 4. december 2020
Sted
Afvikles digitalt
Tilmeldingsfrist
3. december 2020
Pris
Gratis webinar

Arrangementet kan ikke længere tilmeldes.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV