skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Vinterfaglige Møder 2021 | Webinar med landmand 1

Vinterfaglige Møder i VKST bliver i år til et spændende, digitalt event hen over to uger.

Det skal handle om dig som landmand. Så kom med bag facaden og kom helt tæt på to forskellige landmænd og hør om:

  • udfordringerne, løsningerne og resultaterne
  • overvejelserne bag investeringer, generationsskifte, strategi m.m.
  • rådgivernes gode råd og historier

To landmænd, to udfordringer, to løsninger

Det hele bliver skudt i luften d. 2. februar, hvor vi afslører, hvem den første landmand er, og du vil blive præsenteret for forskellige videoer i løbet af ugen, hvor vi går i dybden med flere faglige vinkler på den enkelte landmands bedrift. Begge uger sluttes af med et webinar om fredagen i hver uge, hvor landmanden og rådgiveren er i studiet og tager fat i en bestemt udfordring på ejendommen og kigger på resultater og fremadrettede planer.

Ved at deltage i webinarene og følge med digitalt i løbet af ugen, får du som landmand indblik i, hvordan du bedst træffer de rigtige beslutninger på din bedrift, foretager de bedste investeringer, og du får gode ideer til at få en bedre bundlinje.

Tilmeld dig webinaret d. 5. februar her på siden ved at udfylde formularen. Du kan også tilmelde dig begge webinarer samtidig ved at udfylde formularen på denne side, hvor du også kan læse meget mere om Vinterfaglige Møder 2021 og se de to landmænd.

Tilmeld dig senest 29. januar og få en gratis kop

Hvis du tilmelder dig et eller begge webinarer senest d. 29. januar, sender vi en gratis kaffekop til dig. Vi plejer jo at give kaffen og kagen til vores store Vinterfaglige Møder, men da det i år bliver digitalt, har vi ikke den mulighed. Men vi vil stadig gerne hjælpe den gode stemning lidt på vej. Så hvis du sørger for kaffen, så sender vi vores nye møde-kop til alle, der tilmelder sig webinarene senest d. 29. januar.

OBS! Det er ikke muligt at vælge, hvilken af de to kopper man ønsker tilsendt. Vi tager forbehold for, at der ikke er nok kopper ved mange tilmeldinger – først til mølle.

Program

12.30

Webinaret begynder

13.30

Webinaret afslutter

Dato
Fredag den 5. februar 2021
Sted
Afvikles digitalt
Målgruppe
Alle kan deltage
Tilmeldingsfrist
4. februar 2021
Pris
Gratis webinar

Arrangementet kan ikke længere tilmeldes.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV