skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Webinar | Planteavlsmøde 2020: Nyt om produkter, sorter og dyrkning

Planteavlsmøde 2020 er i år blevet aflyst på grund af corona. VKST Planteavl har derfor vlagt at afvikle fem forskellige live-webinarer som erstatning for dagen.

På webinarene kan du få viden og indsigt i nogle af de emner, vi skulle have drøftet på det store Planteavlsmøde. På dette webinar kan du blive klogere på:

  • Nyt om produkter, sorter og dyrkning
    v. Søren Holmgren, planteavlskonsulent i VKST

På webinaret gennemgår Søren Holmgren de vigtigste plantefaglige emner før starten på den kommende sæson. Tips og gode råd om, hvordan man etablerer den perfekte vårbyg med den billigste ukrudtsbekæmplese, som også hæmmer tidslerne.

Vi har desværre ikke fået de nye svampemidler godkendt i hvede, men der er stadig håb for Balaya. Hvilken plan skal man lægge? Hvad skal man købe? Hvilke alternativer er der? Og hvor tidligt skal man starte behandlingen i foråret?

Rigtig mange avlere kæmper med græsukrudt og har behandlet i efteråret – men opfølgning er nødvendig i foråret. Hvilket middel er bedst til prisen?

De fleste rapsmarker er lykkedes rigtigt godt, og de gror stadig her i november måned. De gror så godt, at der faktisk er risiko for, at de bliver overfrodige. Hvordan skal man håndtere gødskningen i sæsonen, enkelt- eller flere tilførsler, og er der penge i at vækstregulere dem i foråret?

Der er rigtig mange spørgsmål, og på dette webinar kan du få svaret! Webinaret er gratis, og alle interesserede er velkomne til at deltage. Tilmeld dig her på siden og bliv klar til ny viden om produkter, sorter og dyrkning.


Se og tilmeld dig de andre webinarer til Planteavlsmøde 2020:

Du kan tilmelde dig alle de resterende webinarer på en gang, ved at udfylde formularen på denne side.

Program

12.30

Webinaret begynder

13.15

Webinaret slutter

Dato
Fredag den 27. november 2020
Sted
Afvikles digitalt
Tilmeldingsfrist
26. november 2020
Pris
Gratis

Arrangementet kan ikke længere tilmeldes.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV