skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Der er brug for din støtte. For vores faglighed. For de juridiske sager. For nogen der fortæller politikerne, hvad der er op og ned. Det gør Gefion. Vi sætter alle kræfter ind.

I Gefion sætter vi handling bag ordene.

Vi er tilstede ude i kom­munerne. På borgmesterkontorerne, hos embedsværket, på møder i vandløbslavene og når der skal tales landbrugets sag. Vi går aktivt ind i de problemstillinger, medlem­merne møder.

Det politiske arbejde kræver ressourcer, vedholdenhed og høj faglighed. Derfor har hvert eneste medlemskab og din opbak­ning til arbejdet stor betydning. Vi kommer langt med den gode dialog, de faglige ar­gumenter og respekten for vores arbejde.

Hør mere om Gefions arbejde

Vil du høre mere om Gefions arbejde eller om et medlemskab? Så udfyld formularen og bliv ringet op.

  Bliv medlem

  Gefion arbejder for at sikre landbrugets vilkår – nu og i fremtiden. Som medlem har du en stærk forening i ryggen. Meld dig ind i Gefion og blive en del af det fællesskab, der kæmper for bedre vilkår for landbruget.

  Udfyld indmeldelsesblanketten her

  Se kontingent for 2021 her

  Vi er din repræsentant
  Gefion repræsenterer landbrugets interesser i en række lokale råd såsom vandløbsrådene, grønne råd og grundvandsrådene. Uden Gefions tilstedeværelse ville landbrugets interesser ikke blive hørt.

  Du er medlem af en organisation, der arbejder for dig:

  • Faglighed og ordentlige vilkår i kommunernes grundvandsindsatser
  • Stop for overimplementering af vandplanerne
  • Bedre rammevilkår

  Læs mere om medlemskabet her.

  Indmeldelse i Gefion

  Med et medlemskab af Gefion får du også Landbrugsavisen gratis, samt gratis adgang til lukkede artikler på landbrugsinfo.dk.

  Medlemskabet giver også mulighed for bl.a. at tegne markedets bedste sundhedsforsikring til landmænd, en sundhedsforsikring, en gruppelivsordning, som dækker dig og familien i tilfælde af sygdom eller dødsfald samt lave en pensionsordning på meget favorable vilkår.

  Derudover er der mulighed for at benytte de kontante medlemsfordele i form af bl.a. billigere benzin og olie. Se mere på LF.dk.

  Kontingentindtægterne går til det politiske arbejde i Gefion. Desuden går en del af det samlede kontingent til LandboUngdom, 4H og Landbrug & Fødevarer.

  Udfyld indmeldelsesblanketten her.

  Læs foreningens vedtægter her.

  Læs foreningens persondatapolitik her.

  Læs Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik her.

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV