skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Gert Klitgaard Har Fået Nyt Job

Gert Klitgaard har fået nyt job

Mangeårig direktør i DLS og senere i VKST, fratræder med udgangen af januar 2019 rådgivningsselskabet VKST og tiltræder stillingen som økonomichef hos Mertz i Maribo.

Det er en erfaren leder og rådgiver, der skifter jobbet i VKST ud med nye opgaver:

– Gert har gjort en stor forskel for landmændene på Sydhavsøerne med sin store indsigt i landbrugets vilkår, og sin dybe respekt for erhvervet og ikke mindst menneskene bag, som er en stærk kvalitet. Men jeg har stor forståelse for, at Gert efter 17 år i landbrugsrådgivning har lyst til at prøve kræfter med nye opgaver, siger adm. direktør i VKST, Mads Birk Kristoffersen.

– Der skal derfor lyde en stor tak til Gert for hans kæmpe indsats, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Mads Birk Kristoffersen.

Mads Birk Kristoffersen understreger, at kontoret i Nykøbing fortsat er en helt central del af VKST’s rådgivning, og VKST vil fortsat servicere kunderne på Lolland, Falster og Møn med udgangspunkt i det lokale kontor i Nykøbing.

Derfor arbejder VKST nu på at finde den rette kandidat, som overtager ledelsen for økonomirådgivningen på VKST’s kontor i Nykøbing og dermed sikre en tæt relation til kunderne i området.

Yderligere oplysninger hos adm. direktør i VKST Mads Birk Kristoffersen på tlf. 3054 1070.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV