skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Har Du Fået Ny Forskudsopgørelse? Så Bliver Din Betaling For B-skatterate Måske Afvist!

Har du fået ny forskudsopgørelse? Så bliver din betaling for b-skatterate måske afvist!

Bliver din B-skatterate automatisk trukket via PBS, skal du holde øje og sikre dig, at den ikke bliver afvist her i juli.

Mange i landbruget har oplevet, at der er tikket en ny forskudsopgørelse for 2020 ind i indbakken. Er der det, er der desværre en risiko for, at din automatiske betaling af B-skatteraten den 20. juli bliver afvist. I så fald skal du selv gå ind og ændre det.

B-skatteraten bliver afvist pga. den nye forskudsopgørelse, der er blevet tilsendt her. D. 30. juni på grund af store restskatter for 2019. Har du fået en ny forskudsopgørelse, og bliver din B-skatterate trukket automatisk, skal du derfor sikre dig, at den ikke bliver afvist d. 20. juni.

Hvad skal jeg gøre, hvis den bliver afvist?

Bliver den afvist, skal du selv gå ind og betale B-skatteraten og derefter tilmelde den PBS igen, så den bliver betalt automatisk resten af året.

Din konsulent i VKST kan desværre ikke gøre det for dig. Har du brug for hjælp til at betale regningen og tilmelde PBS igen, skal du tage fat i banken, som kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte din konsulent i VKST, som kan guide dig videre.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV