skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Har Du Råd Til Livet Som Pensionist?

Har du råd til livet som pensionist?

Af Maria Nordkvist Johansen, afdelingsleder i VKST Økonomi

Vi vil gerne give vores kunder råd til livet – hele livet igennem. Vi ser derfor ikke kun på din virksomhed, vi ser også tiden efter du er holdt op med at drive virksomhed. Har du råd til livet når du bliver gammel?

Når otiummet nærmer sig, kan det være rart at få overblik over efterløn og folkepension. Kan du få skattefri præmie eller efterløn?

Få optimal udbytte af din efterløn

Der er meget skrappe regler for efterløn, når man også driver selvstændig virksomhed. Det er derfor vigtigt at få afklaret hvordan det skal tilrettelægges, så du kan opnå optimalt udbytte af den efterløn du har indbetalt til i mange år.

Har du råd til en god alderdom?

Hvordan kommer din løbende indkomst til at se ud, når du er gået på pension? Har du formue nok til din alderdom? Det er ikke lige meget om din opsparing står i mursten eller i pensionsopsparinger. Det er svært at spise mursten!

Vi kan hjælpe dig med at få overblik over dine pensionsordninger og din øvrige formue. På www.pensionsinfo.dk kan du logge på med dit nem-id og finde mange oplysninger om dine pensionsopsparinger og de forsikringer, der er tilknyttet.

Mange af dækningerne på disse forsikringer ændrer sig når man bliver 65 år. I dag lever vi ofte 20 – 30 år på pension. Det er derfor vigtigt, at du får et godt overblik over, hvordan din økonomi vil se ud, mens du er på pension. Hvor længe har du råd til livet?

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV