skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Peter Kiær, Storgården ved Haslev søger en Driftsleder med interesse for svineproduktion og lyst til at indgå i Partnerskab og evt. medejerskab af svineproduktionen.

Daglig leder og sparringspartner

Du bliver den daglige leder af svineproduktionen i et moderne produktionsanlæg til 720 søer med nye klimastalde, god dyrevelfærd og egen foderproduktion fra egen avl. Vi producerer i dag 7.000 slagtesvin, 24.000 smågrise og har miljøtilladelse til produktion af yderligere 12.000 slagtesvin. Strategi og mål for produktionen besluttes i samarbejde med ejer.
Du er ansvarlig for den daglige drift og ledelsen af medarbejderteamet med ansvarlige afdelingsledere og gode medarbejdere i et godt team.

Drive og lyst til økonomisk indflydelse og ansvar

Du har erfaring med svineproduktion, er god til nytænkning og har energi til fortsat optimering af virksomheden. Du har lyst til at være en aktiv del af ledelsen på virksomheden – og være sparringspartner for ejer. På sigt er ønsket at du kan indgå i et medejerskab af svineproduktionen, der er organiseret som et Partnerselskab (P/S). Eller  som medejer af hele virksomheden.

Vi tilbyder

Gode arbejdsforhold med kontor, kantine og gode faciliteter. Vi tilbyder en lønaftale, som står i forhold til dine kvalifikationer og ansvar. Der er meget frihed og udvikling i jobbet. Mulighed for medejerskab med åbenhed for at strikke en model sammen.

Mulighed for bolig i Lind og Risør typehus på 110 m2, fra 2003, beliggende i skov, 200 m fra gården, med parklignende have og ”sø udsigt”. Virksomhed og bolig ligger ved Haslev, midt på Sjælland, 45 min fra København og fra Storebæltsbroen.

Ønsket jobstart: Første halvår af 2019.


Om Storgården

Storgården driver 450 ha jord, boliger til udlejning og en svineproduktion med 720 søer, smågrise, samt 7.000 slagtesvin. Ejer er ansvarlig for markdrift, boliger, samt aktiv i politisk arbejde. Målet er at være fremsynede og blandt de bedste i branchen, samt en sjov og spændende arbejdsplads.

Sådan søger du stillingen

Yderligere oplysninger hos Peter Kiær, tlf. 61 37 87 87, eller HR-konsulent Tove Goldbeck Jensen, VKST, tlf. 20 11 18 02. Ansøgning på mail: pki@storgaarden.dk. Samtaler afholdes løbende.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV