skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Skårupgård Planteproduktion ved Nysted på Lolland søger en dygtig driftsleder, der kan drive 1000 ha jord.

Om stillingen

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du som driftsleder får ansvar for planlægning og styring af markbruget samt daglig ledelse af tre medarbejdere. Vedligehold og investeringer styres af dig inden for givne rammer og i samarbejde med ejer ved større indkøb.

Vi er en arbejdsplads, hvor livssynet er positivt, de sociale aspekter vægter højt og der er frihed under ansvar. Du vil derfor opleve en stor frihed til at styre og præge driftsledelsen, som du ønsker det. Der er tre danske ansatte i markbruget, som har et godt samarbejde.

Der forekommer arbejde relateret til Skårupgårds mælkeproduktion, så som flytning af dyr, servicering af maskiner og vedligehold af stalde.

Om dig

Vi søger en medarbejder, der:

  • er uddannet produktionsleder eller agrarøkonom
  • har erfaring med planteproduktion
  • har erfaring med personaleledelse
  • har en positiv tilgang til opgaverne
  • kan uddelegere opgaver og være struktureret

Derudover lægger vi vægt på:

  • Selvstændighed
  • Ærlighed
  • Fællesskab

Arbejdstid og jobstart

Den ugentlige arbejdstid er i gennemsnit 40 timer. Der forventes ikke arbejde i weekend uden for sæsonen. Jobstart efter aftale.

Om virksomheden

Skårupgård Planteproduktion er et selskab, der driver 1000 ha jord og er tilknyttet tre malkekvægsbesætninger på i alt 850 køer. Vi dyrker majs, græs samt lucerne til

mælkeproduktionen, og yderligere dyrkes der korn og raps. Der er 80 ha vedvarende græs, der afgræsses i sommeren.

Vi har en produktion i løbende udvikling og søger konstant at optimere produktionen. Derfor bliver der også løbende investeret i, hvad der er behov for af maskiner og viden.

Virksomheden ligger tæt ved Nysted på Lolland, hvor der er et godt lokalsamfund med børnehave, dagligvareforretninger, fritidsaktiviteter, kulturarrangementer og skøn natur.

Det er vigtigt for virksomheden at være vellidt, hjælpsom og informerende i det lokale samfund. Vi afholder sociale arrangementer for medarbejderne med familie.

Sådan søger du stillingen

Yderligere information om stillingen kan fås hos Bjarne Pedersen, tlf. 40 54 03 95 eller hos HR konsulent Tove Goldbeck Jensen, VKST, tlf. 20 11 18 02.

Ansøgning sendes på mail til Tove Goldbeck Jensen på tg@vkst.dk senest forår 2019 eller ved at søge online her på hjemmesiden. Tryk på “Søg dette job” herunder.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV