skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Fagligt stærk og ambitiøs virksomhedsrådgiver med økonomisk overblik til VKST i Sorø

VKST søger en virksomhedsrådgiver, der brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk, og har en kunde- og forretningsorienteret tilgang – for det forventer vores kunder.

Om stillingen:

Som virksomhedsrådgiver i VKST får du en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig både fagligt og personligt og som kræver, at du kan operere i feltet mellem virksomhedsrådgivning, driftsøkonomisk rådgivning, optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du får energi og motiveres af samtaler og strategisk sparring med kunden.

Du bliver kundeansvarlig for en række virksomhedsejere, der primært driver landbrug, og dermed skal du samle trådene på tværs af VKST, så kunden oplever sammenhæng og synergi i alle vores ydelser.

Primære arbejdsopgaver:

 • Du skal levere strategisk og handlingsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens økonomi
 • Du skal arbejde med finansiering, budgetter, regnskaber og økonomiske analyser
 • Du skal sørge for, at VKST’s rådgivning til kunden er koordineret og harmonerer med de mål, der er sat for kundens virksomhed

Din uddannelsesmæssige baggrund er Jordbrugsøkonom, HD, cand.merc.aud., cand.oecon., Agrarøkonom, Agro Business Economist eller lignende.

Din personlige profil:

Du har en økonomisk eller regnskabsmæssig baggrund og har forståelse for tal og trives med et udadvendt job, hvor du ofte er ude ved kunder. Du er god til at kommunikere og har gennemslagskraft, så kunden føler sig tryg, godt vejledt og lyttet til.

Vi forventer, at du:

 • Har en interesse for økonomi, tal og mennesker
 • Er ambitiøs både på egne og kundernes vegne
 • Brænder for at yde rådgivning og sparring
 • Har en kunde- og forretningsorienteret tilgang
 • Kan lede kunden gennem forandringen – og både presse på og holde igen, når det er nødvendigt
 • Har både gennemslagskraft og evnen til at lytte, spørge ind og konkludere

Som person er du:

 • Nysgerrig og ambitiøs
 • Udadvendt og en dygtig formidler, uanset om du sidder alene med kunden eller taler til 100 mennesker
Bogføring og moms hos VKST

Hos VKST får du:

Landbruget står over for mange udfordringer og enorme muligheder, og det bliver din opgave at hjælpe den enkelte kunde med at udfolde det potentiale, der er på den enkelte bedrift. Som rådgiver skal du kunne matche nogle af landets dygtigste, mest innovative og ambitiøse landmænd. Men du er ikke alene. Du bliver en del af et hold, hvor alle faggrupper arbejder sammen om at rådgive kunden.

Dit arbejdssted er vores rådgivningshus i Nykøbing Falster, hvor du bliver en del af et hold, hvor der både er erfarne kræfter og nye rådgivere – og masser af faglig sparring.

VKST som arbejdsplads:

I VKST vil du opleve kolleger med høj faglighed, og du får et stærkt bagland med ca. 250 dygtige kolleger både i Nykøbing F. og Sorø.

Vi har sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider samt gode sociale tiltag. Hos VKST er det vigtigt for os, at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvorfor vi prioriterer en arbejdsuge inden for rammerne.

Vi søger hele tiden nye, ambitiøse virksomhedsrådgivere og hvis vi tror, at du matcher vores kunder og os, så kalder vi løbende ind til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Marlene Sparre Ibsen på tlf. 2011 3106 eller msi@vkst.dk.

Se vores video om VKST, hvor HR Partner Jannie Montana Markussen fortæller om VKST som arbejdsplads, og bliv klogere på, hvorfor det er en god ide at blive en del af VKST.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV