ESG-Bevis

Et ESG-Bevis er et samlet overblik over din bedrifts bæredygtighed og ESG-mål. ESG-Beviset synliggør dine indsatsområder i forhold til klima og bæredygtighed  – både de eksisterende indsatser og de fremtidige mål.

Et ESG-Bevis hjælper dig derfor med at blive klar til mødet i banken og deres ESG-krav med fysisk dokumentation på din bæredygtighedsindsats, og at du som landmand er med til aktivt at bedre forholdene på klima.

Kontakt gerne Henrik Søndergaard, der er virksomhedsrådgiver i VKST med speciale i ESG-krav og bæredygtighed. Ring til ham på telefon 2921 9940, eller skriv på e-mail hes@vkst.dk, hvis du ønsker at høre mere om ESG-krav og bæredygtighed, eller du ønsker at få et ESG-Bevis.

Få dokumentation på din bæredygtige indsats med et ESG-Bevis

Det får du med et ESG-Bevis:

  • Et fysisk møde med en konsulent fra VKST
  • Vi gennemgår de 9 vigtigste fokuspunkter i ESG-kravene, som din finansielle samarbejdspartner efterspørger
  • Et fysisk bevis tilsendt, der synliggør både nuværende og fremtidige indsatsområder, som du kan tage med til mødet i banken og vise, at du fremstår som en professionel samarbejdspartner med den finansielle sektor

Til mødet tager vi udgangspunkt i dig og din virksomhed og undersøger de potentialer, der ligger lige for i forhold til din bedrift, når vi planlægger den fremtidige, bæredygtige indsats.

Efter mødet vil vi naturligvis gerne hjælpe dig videre, så vi går fra ord til handling og hjælper dig med at implementere aktiviteterne i det daglige arbejde på bedriften – så du kan indhente både besparelser og øget fortjeneste!

Bestil et ESG-Bevis og bliv klar til bankmødet

Beviset hjælper dig med at blive klar til mødet i banken med fysisk dokumentation på din klimaindsats. Så bestil allerede i dag, hvis du påtænker at skulle ansøg eom finansiering i år.

Det er nemt at komme i gang. Du skal blot skrive eller ringe til virksomhedsrådgiver Henrik Søndergaard, og så er du allerede i gang og kan blive klar til et møde med banken.

Det er den bedste form for rådgivning, man kan få. Blandt andet på grund af den sparring har jeg i dag en meget bedre likviditet, jeg har ingen kassekredit og ingen banklån.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

ESG og afrapportering generelt er jo fremtiden. Det er vores license to produce. Forbrugerne og aftagerne efterspørger jo dokumentationen til at vise deres footprint. Og det skal vi give dem.

ESG / Preben Bjerregaard / Ellesgaard / Svaneke

Hvad er ESG-krav?

ESG er et nyt dokumentationssystem, som EU har pålagt alle pengeinstitutter i unionen. Kort fortalt går det ud på, at det enkelte pengeinstitut skal kunne dokumentere, at du som kunde i deres bank arbejder ansvarligt og går ind i kampen som landmand mod at forbedre forholdene på klima.

Men ESG-krav behøver ikke at være så besværligt, som det lyder. Det handler først og fremmest om, at du som landmand har tænkt over bæredygtighed på din bedrift. Du skal kunne beskrive det, du allerede gør i forvejen, og det, du har planer om at gøre i fremtiden for at blive mere bæredygtig.

Du skal både forholde dig til klima og miljø, til dine ansatte og samarbejdspartnere og til din ledelsesfunktion og den måde, du driver din virksomhed på. Du kan læse mere om ESG-krav og de forskellige parametre på vores hjemmeside her

VKST kan hjælpe dig med ESG-krav fra bankerne - få et ESG-Bevis
Bliv klar til ESG-krv med et ESG-Bevis

Læs også om

ESGreen Tool er et digitalt værktøj, som du kan bruge til at få foretaget en beregning af bedriftens klimabelastning og dermed få oplysninger om virksomhedens samlede udledning af CO2-ækvilanter.

Hos VKST kan vi hjælpe dig med ESGreen Tool. 

Henrik Søndergaard