skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

VKST hjælper landruget med kompetent rekruttering af medarbejdere - ansættelse i landbruget

Vores erfarne ledelseskonsulenter hjælper landbruget med rekruttering af medarbejdere til virksomhederne. Vi kan blandt andet hjælpe med rekruttering, stillingsannoncer, ansættelse i landbrug, ansættelseskontrakt til landbrug, ansættelsessamtaler, udvælgelse af kandidater m.m.

Professionel hjælp til rekruttering af medarbejdere til landbrugsvirksomheder

Vi skræddersyr rekrutteringsforløbet efter dit behov, og hjælper dig fx med at:

  • Lave en job- og personprofil
  • Lave en stillingsannonce
  • Udvælge relevante kandidater
  • Indhente referencer på de udvalgte ansøgere
  • Lave en ansættelseskontrakt
  • Erfarne HR-rådgivere fra VKST kan deltage i ansættelsessamtalerne
  • Onboarding-program

Læs mere om de forskellige priser og muligheder for at få hjælp og rådgivning i forbindelse med rekruttering.

Rekruttering og ansættelse via kandidatbank

I VKST har vi vores egen jobbank til ansættelse i landbruget, hvor ledige stillinger kan blive slået op, så kandidater kan søge direkte via hjemmesiden. Se joblisten her. Derudover har vi også en kandidatbank, hvor ledige medarbejdere kan skrive sig op. Det betyder, at vi har et stort kartotek af medarbejdere i branchen, der står klar til nye udfordringer – måske din kommende medarbejder er en del af vores kandidatbank?

Kontakt vores rekrutteringskonsulenter og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere i landbruget.

Mangel på arbejdskraft i landbruget kan have alvorlige konsekvenser for produktionen

Det danske landbrug er under forandring. Bedrifterne bliver større, antallet af medarbejdere på hver bedrift stiger, og kompleksiteten øges. Og det giver udfordringer på bedrifter landet over, når der skal rekrutteres.

Den store udfordring er nemlig ikke bare manglen på arbejdskraft, men manglen på god og kompetent arbejdskraft. Det er svært at finde egnede kandidater, og der er rift om de dygtige – og det gælder alle typer stillinger i landbruget.

Derfor tilbyder VKST at hjælpe med ansættelse af medarbejdere, så du kan sikre at få gode og kompetente kandidater til din ledige stilling. Vi hjælper dig i din rekrutteringsproces, så du også kan styrke din evne til at rekruttere de rette medarbejdere fremover i et marked, hvor kvalificeret arbejdskraft kan være en mangelvare.

Kontakt Jette Sandager eller Tove Goldbeck, hvis du har brug for hjælp til rekruttering.

Derfor er det vigtigt at have fokus på rekruttering af medarbejdere

Der er generelt alt for få hænder til at tage fat i landbruget, og i sidste ende begynder problemet at være en begrænsning for produktionen. Er der ikke nok hænder, kan det i værste tilfælde sende  ordrer og arbejdspladser til udlandet.

Vi ser også ofte, hvordan den arbejdskraft, landbruget har brug for, finder stillinger i andre erhverv på grund af eksempelvis løn, arbejdstider og landbrugets omdømme. Og netop derfor, er det endnu vigtigere at markere sig og gøre sig attraktiv som arbejdsplads i eksempelvis en stillingsannonce. Det kan VKST hjælpe dig med.

Det er heller ingen hemmelighed, at dygtige medarbejdere skaber de rigtige økonomiske resultater. Det er også derfor, at det er så vigtigt, at man rekrutterer de rigtige medarbejdere – uanset om der er tale om dansk eller udenlandsk arbejdskraft.

Kontakt gerne VKST og en af vores ledelseskonsulenter på telefon 7027 9000 eller via formularen her på siden, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rekruttering af medarbejdere og ansættelser til landbruget.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV