skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Brug MaskinBasen.dk til at holde styr på dine udgifter til vedligeholdelse af maskiner og sammenlign dine omkostninger med andres.

På MaskinBasen finder du alle relevante informationer om vedligeholdelsesomkostninger på landbrugsmaskiner. Så kan du sammenligne med andres maskinomkostninger og se, hvor der er potentiale for forbedringer.

VKST’ maskinkonsulenter driver MaskinBasen, hvor det er muligt for dig som landmand at tilføje dine egne maskiner og se statistik på alle andre maskiner.

Sammenlign omkostningsniveauet med andre med en tilsvarende traktor

Med MaskinBasen bliver det lettere for dig som landmand og beslutningstager, at træffe de rigtige beslutninger vedr. handel med landbrugsmaskiner. På MaskinBasen kan du trække statistik frem på en specifik traktormodel, og sammenligne omkostningsniveau.

Du kan som bruger også vælge at lægge dine vedligeholdelsestal op på MaskinBasen en gang om året, fx når du får lavet årsregnskab. Udover dette kan du bruge MaskinBasen som et aktivt registreringsværktøj, hvor du skriver vedligehold ind på enkeltmaskiner, så snart du har modtaget din næste regning. På den måde kan du løbende holde øje med udviklingen i dine vedligeholdelsesomkostninger.

På MaskinBasen kan du:

  • Træk statistik på en bestemt traktormodel og sammenlign omkostningsniveauet
  • Registrer dine omkostninger i MaskinBasen og hold øje med udviklingen i dine omkostninger

Du kan se MaskinBasen her, hvor du også kan læse meget mere om, hvordan du aktivt bruger hjemmesiden. Kontakt gerne en af vores maskinkonsulenter, hvis du har spørgsmål til MaskinBasen.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV