skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Mere End 600 Deltagere – VKST Takker For Stor Opbakning Ved Efterårsfaglige Møder

Mere end 600 deltagere – VKST takker for stor opbakning ved Efterårsfaglige møder

VKST har nu afholdt alle seks efterårsfaglige møder på Sjælland, Lolland og Falster, og mere end 600 landmænd og andre interesserede deltog i møderne henover de seneste to uger.

Arrangementerne blev afholdt med fokus på veje til vækst og inspiration til, hvordan man kan styrke bundlinjen og optimere bedriften. Flere deltagere var mødt op for at få den nyeste viden og møde deres lokale kolleger.

”Det er vigtigt at komme ud og møde mine kolleger og stikke hovedet frem. Det værdsætter jeg rigtig meget, at jeg har mulighed for ved de her møder. Og rent fagligt giver det nogle rigtig gode perspektiver,” fortæller Søren Gammelby fra Eskebjerg, der var mødt op til mødet i Tømmerup Hallen.

”Et af de bedste afviklede møder”

En anden landmand, der deltog i Nykøbing-mødet, mener, at det var et af de bedste møder, der er afviklet.

Fyldt med appetitvækkere, gode temaer og korte præsentationer

Også flere yngre landmænd deltog i møderne, og her var det også de faglige indlæg om alt fra planteavlsnyt og generationsskifte til økologi og handelspriser, der gjorde indtryk.

”Det er rart at se direkte eksempler og tal ude fra landbruget og se, hvad det egentlig er, der påvirker os alle,” siger Esben Tanghus, der er medlem af LandboUngdom, og som deltog i Tømmerup-mødet.

Gammel tradition fra DLS

De efterårsfaglige møder har i mange år været en tradition i DLS’ rådgivning, men har kun været afviklet på Lolland, Falster og Møn. Nu har VKST ført stafetten videre og har lagt en større geografisk bredde på møderne, så også Kalundborg, Roskilde og Herlufmagle blev repræsenteret i møderækken.

Den opbakning og støtte fra både kunder og medlemmer er vi utrolig glade for

”Det er dejligt at se, at de traditioner, vi har valgt at føre med videre til VKST, lykkedes så flot og får så stor en opbakning – og ikke kun på Lolland-Falster, men også på Midt- og Vestsjælland. Den opbakning og støtte fra både kunder og medlemmer er vi utrolig glade for,” siger direktør i VKST, Gert Klitgaard.

Møderne blev afholdt i Tømmerup (Kalundborg), Herlufmagle, Roskilde, Nykøbing Falster, Rødby og Vordingborg henover to uger fra d. 22.-30. november 2017.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV