skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Miljørådgivning med gode resultater

Specialister i natur- og miljørådgivning

Hos VKST har vi et helt team af erfarne rådgivere i vores miljørådgivning, som sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du er fritidslandmand eller erhvervsmæssig dyreholder.

Vi hjælper med alt fra anmeldelser og ansøgninger til tilladelse til miljøgodkendelse i landbruget og husdyrgodkendelse alt efter størrelsen på dit dyrehold.

Helhedsorienteret miljørådgivning

Vi arbejder tværfagligt i vores miljørådgivning og i hele VKST-huset og sikrer dig dermed den mest optimale løsning i forhold til indretning, miljøteknologi og økonomi i samarbejde med vores kolleger.

Vi er blandt de førende på vores område med stor erfaring og et indgående kendskab til miljø- og naturrådgivning og miljøreguleringen af husdyrbrug.

Kerneydelser inden for natur- og miljørådgivning

Herunder kan du læse meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i forbindelse med natur- og miljørådgivning ved at klikke på på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om vores natur- og miljørådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores miljøkonsulenter

  Dit navn
  Dit telefonnummer

  Erfarent team af rådgivere

  Vores natur- og miljøteam i VKST har alle mange års erfaring inden for landbrug, miljø og rådgivning.

  Vi sikrer, at vores miljørådgivning er baseret på den nyeste viden inden for natur og miljø og i forhold til regler, love og paragraffer.

  Med vores baggrund som rådgiver for både landmænd og kommuner, kender vi dialogen og faldgruberne i landbruget godt, og vi får dermed svære problemer på plads og sørger for, at alle bliver hørt og tilgodeset.

  Få professionel miljørådgivning

  Dit landbrug i fokus

  Hos VKST Natur og Miljø handler det om dig som kunde – uanset din opgave og problemstilling. Vi har fokus på dig og din bedrift og arbejder altid målrettet for at levere natur- og miljørådgivning, der gør en forskel for dig og din hverdag.

  Vi arbejder hårdt og fokuseret på at opnå gode resultater for alle vores kunder i natur og miljø, og vi arbejder ud fra ideologien om at finde lige præcis den løsning, der giver dig det bedste resultat med lavest mulige omkostninger for dig som kunde.

  Find Din Miljørådgiver

  Find din miljørådgiver

  Se listen over medarbejdere i VKST Miljørådgivning, og find din konsulent ved at klikke her.

  Kontakt VKST

  Kontakt VKST

  Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV