skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Miljø- og Husdyrgodkendelse

Hvis du ønsker at etablere, udvide eller ændre din husdyrproduktion, kan det være en jungle at finde rundt i love og reglerne herfor. Hos VKST tilbyder vi professionel hjælp til miljøgodkendelse og husdyrgodkendelse i landbruget, så du slipper for at møve dig igennem papirjunglen.

Husdyrgodkendelse der passer til lige præcis din bedrift

Som kunde i VKST er du hjulpet godt på vej af vores kompetente medarbjedere, der yder en helhedsorienteret rådgivning på tværs af alle afdelinger inden for miljø, husdyr og planteavl.

Derfor er du altid sikret en miljø- og husdyrgodkendelse der passer til lige præcis din bedrift og din husdyrproduktion.

Vi spørger naturligvis ind til dine ønsker og behov og sørger for at komme hele vejen rundt om din bedrift. Dermed sørger vi naturligvis også for, at du får en godkendelse med lavest mulige omkostninger i forhold til de vilkår, der stilles af myndighederne.

En miljø- og husdyrgodkendelse skal nemlig også fungere i den daglige drift og ikke pålægge dig ekstra omkostninger eller vilkår, der gør den daglige drift unødig besværlig.

Anmeld ændringer uden ny miljøgodkendelse

For at gøre godkendelsessystemet mere brugervenligt, er der indført mulighed for, at kunne foretage visse ændringer på eksisterende husdyrbrug, uden det kræver ny godkendelse.

Fælles for disse anmelderordninger er, at der er tilknyttet en række krav, som VKST’s erfarne miljørådgivere kan hjælpe dig med at klarlægge. Lever du op til kravene, er det muligt eksempelvis at anmelde nye ensilage- og gødningsopbevaringsanlæg, skift i dyretyper m.v.

Kontakt os og hør mere om husdyrgodkendelse og miljøgodkendelse

I vores mangeårige arbejde med miljø- og husdyrgodkendelser har vi oparbejdet et tæt samarbejde med de lokale myndigheder, og vi fører en løbende dialog for at sikre, at din godkendelse baseres på er fagligt velfunderet grundlag – og så du kan lægge godkendelsen trygt i vores hænder og koncentrere dig om det, du er bedst til.

Vi sørger også for, at du får en personlig miljømappe fra VKST, hvor både du, dine medarbejdere og dine rådgivere i VKST kan få et overblik over din godkendelse.

Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din miljø- og husdyrgodkendelse.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV