skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Klima og bæredygtighed i dit landbrug

Hos VKST er vi specialiseret i klima og i fremtidens bæredygtige udvikling i det danske landbrug. Vi hjælper landmænd i at udvikle bæredygtigheden på bedriften og holde fokus på klimavenlige tiltag.

Alle landbrug er forskellige, men klima og bæredygtighed i produktionen er for alle landbrug.

Vi mener, at klima og bæredygtighed er en naturlig del af landbrugsarbejdet, uanset, om der arbejdes med dyrevelfærd, digitalisering, økonomi eller miljø, og vi hjælper dig med at blive en mere klimavenlig og bæredygtig landbrugsvirksomhed, der er med til at sænke landbrugets aftryk på klima og miljø.

I klima og bæredygtighed kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Beregning af bedriftens samlede udledning af klimagasser – Både pr. ha og pr. produceret enhed
  • Klimahandlingsplan – læs mere her
  • Rådgivning om klimavenlige tiltag
  • Hjælp til bedre forståelse af landbrugets klimabelastning
  • Bæredygtighedsanalyse

En klima-gennemgang af din bedrift

En målrettet klimaoptimering af din bedrift åbner muligheder for både at reducere dine omkostninger og producere fødevarer til gavn for landbruget, samfundet og klimaet.

Vi kan tilbyde at gennemgå din bedrift fra ende til anden sammen med dig og efterfølgende komme med vores bud på, hvad du kan foretage af klimavenlige tiltag.

Det kan eksempelvis være en bedre balance af organisk materiale i din jord, en forbedring af husdyrenes fysiologiske behov, en mindre og mere målrettet brug af miljøskadelige stoffer, en forbedret styring af jeres vandforbrug, øgning af biodiversiteten eller mange andre klimavenlige og bæredygtige tiltag.

Du er velkommen til at kontakte miljøkonsulent og klima-/bæredygtighedsrågiver Nina Astrid Fenger Panvil eller økologikonsulent Marianne Tesdorpf, hvis du ønsker mere information og klima og bæredygtighed i landbruget, eller hvis du ønsker en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og din bedrift til at blive mere klimavenlig og bæredygtig.

Miljø- og Husdyrgodkendelse
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV