skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Generationsskifte Landbrug

Går du med tanker om at sælge din landbrugsejendom eller måske at opkøbe naboens eller udvide din nuværende produktion, er det en god ide at få udarbejdet en miljøvurdering.

Med en miljøvurdering fra VKST får du overblik over din nuværende eller kommende ejendoms udviklingspotentiale og et overblik over di miljømæssige forhold, der har betydning for din produktion i forhold til gældende lovgivning.

Vi undersøger forholdene for dig

Miljøvurderingen sætter fokus på de miljømæssige udfordringer og giver dig sikkerhed for dine fremtidige investeringer.

Er der eksempelvis en kendt udfordring med lugt fra ejendommen, kan VKST’s miljøeksperter undersøge forholdet nærmere og komme med mulige løsningsforslag. Skal der eksempelvis investeres i teknologi, der kan reducere lugten, kan vi give dig en ide om prisen, de løbende driftsomkostninger og ideer til, hvad du bør investere i.

Det er afgørende, at man kommer rigtigt fra start med sit ønskede projekt om dyrehold på en ejendom. Et projekt, der er gennemarbejdet tværfagligt i VKST, minimerer sagsbehandlingstiden i kommunen og giver de bedste produktionsrammer fremadrettet.

Det er ammoniakfordampningen fra dyreholdet, der bestemmer, hvad der skal til godkendelsesmæssigt, og der kan eksempelvis være mange penge at spare, hvis projektet holder sig under 3.500 kg ammoniakfordampning.

En miljøvurdering fra VKST indeholder

Når vi skal foretage en miljøvurdering tager vi naturligvis altid udgangspunkt i dine overvejelser og planer for ejendommen. Med det udgangspunkt kan en miljøvurdering indeholde beskrivelser af:

  • Størrelsen på dyreholdet
  • Ammoniakfølsomme områder nær din ejendom
  • Belligenhed og afstand til omgivelserne
  • Kort over arealet omkring din ejendom

Kontakt miljørådgivningen i VKST for yderligere information

Vi har mangeårig erfaring med miljøvurderinger i VKST, og du er mere end velkommen til at kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en miljøvurdering af din ejendom.

Jagt- og naturplan til din ejendom

Priser på miljøvurdering hos VKST

Fast pris på miljøvurdering
12.500 kr.

Du får beskrivelser af:

Størrelsen på dyreholdet

Ammoniakfølsomme områder nær din ejendom

Udlevering af sikkerhedsskilte efter behov

Beliggenhed og afstand til omgivelserne

Kort over arealet omkring din ejendom

Se liste med priser på alle vores produkter og ydelser i Miljørådgivningen her.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV