skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Der er en række tilskudsordninger tilknyttet landbruget. De fleste af dem er kun gældende i en periode, og der er meget specifikke krav til ansøgningerne.

Hos VKST har vi i vores miljøafdeling omfattende viden på området og stor erfaring med at udarbejde ansøgninger – hos os får du en professionel rådgivning.

Vi hjælper dig med at få:

  • Overblik over, om dine ønsker matcher en af de tilgængelige tilskudsordninger
  • Udarbejdet en ansøgning
  • Hjælp til at få udbetalt et eventuelt tilskud

Vores konsulenter rådgiver om de tilskudsmuligheder, der er aktuelle for lige præcis dit landbrug, og vi følger både den politiske udvikling og ændringer i Landbrugsstyrelsens fordelingsnøgle tæt, så du er sikret den bedste hjælp,

Vores opdaterede viden, vores erfaring og historiske data hjælper til at fokusere og prioritere indsatsen, hvor der er størst chance for at opnå tilskud.

Hvad kan man søge tilskud til?

Der er mange forskellige muligheder for at opnå tilskud, primært inden for optimering af gamle anlæg med ny teknologi og nybyg inden for landbrug. Du kan blandt andet søge tilskud til:

  • Modernisering og ombygning af slagtesvinestalde
  • Optimering af kvægstalde
  • Miljøteknologi til kvæg, svin, æg og fjerkræ, gartnerier og planteavl

Miljøteknologi omfatter mange forskellige teknologier, og vi rådgiver i den billigste og mest langsigtede løsning med udgangspunkt i dit landbrug. Du kan læse mere om det her.

Kontakt os for yderligere information

Hos VKST vil vi gerne være med til at sikre udviklingen i landbrugserhvervet, og det kan tilskudsmidlerne hjælpe til. Vores mangeårige erfaring på området og vores store viden inden for tilskud og ansøgninger sikrer dig en komplet løsning.

Vi sørger også for at inddrage viden fra de landbrugsfaglige rådgivere i resten af huset, når det styrker din ansøgning og øger muligheden for tilskud.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV