skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Overvejer du at sælge din ejendom, men mangler overblik over, hvor meget du har tilbage, når der er betalt skat af salget?

Lad os lave en avanceberegning, så du ved, hvad du skal betale i skat i forbindelse med et salg eller generationsskifte.

Hvad er der råd til, når du har solgt din ejendom?

Måske er du én af de mange, der har brugt ejendommen som pensionsopsparing og regner med at leve af overskuddet efter salget. Men hvad er der egentlig råd til?

Vi laver din avanceberegning:

  • Komplet beregning af din fortjeneste og din skat ud fra en anslået salgspris
  • Overblik over din økonomi efter et salg
  • Muligheder for at optimere din skat i forbindelse med et salg
  • Et møde uden beregning hvor vi drøfter resultatet og dine muligheder

Uanset hvornår du sælger, skal der laves en avanceskatteberegning. Hvis du får den lavet allerede nu, er du på forkant med situationen, og har overblik over din økonomi efter salget. Når du har solgt ejendommen, skal avanceberegningen blot opdateres.

”Det er vigtigt at vide, hvad vi kan leve for”

En beregning af ejendomsavancen gav Jørgen Rasmussen overblik over tilværelsen som pensionist.

Vil du også vide, hvordan vi kan hjælpe dig godt i gang med et salg?
Kom til gratis møde.

Undgå ubehagelige overraskelser

Hvis du har ejet din landbrugsejendom i mange år, vil der sandsynligvis være en væsentlig forskel på den pris du købte ejendommen til og den pris, som du kan sælge din ejendom til i dag. Fortjenesten kaldes avancen – og den skal du betale skat af. Men de færreste

Har du et almindeligt skatteregnskab er din beskatning ved et salg ikke beregnet. Men det kan være en god ide at få lavet avanceberegningen, fordi den giver dig overblik over, hvor meget du skal betale i skat, når du har solgt din ejendom.

I mange tilfælde kan der nemlig være tale om ret store beløb, som du skal betale skat af, og det kan derfor have stor betydning for, hvilket beløb du kan købe en ny bolig for.

Bestil nu og få resultatet inden nytår

Ønsker du også at få overblik over din økonomi og muligheder i forbindelse med et salg, så bestil en gratis vurdering og en ejendomsavanceberegning nu – så har du resultatet inden nytår.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV