skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Efterårets Møder: De Nye, De Kendte Og Den Hyggelige

Efterårets møder: De nye, de kendte og den hyggelige

Efteråret i VKST skydes i gang med en række spændende møder på et højt fagligt niveau. Der er både traditionsrige møder og helt nye tiltag i mødekalenderen. VKST præsenterer her et lille udpluk af efterårets møder.

De nye …

Harvedemonstration og markvandring

Gå ikke glip af den store harvedemonstration med 12 firmaer og 30 harver på Gisselfeld Kloster den 5. september kl. 9 – 14. En ny sæson i marken er så småt skudt i gang, og derfor inviterer planteavl til en markvandring med fokus på hvede i starten af oktober, dato endnu ikke fastsat.

Ledelsens dag – fra landmand til direktør

Ledelse, kommunikation samt rekruttering og fastholdelse af medarbejdere er helt afgørende for, om du når målene for din bedrift. På Ledelsens dag præsenterer ledelsesrådgiverne i VKST deltagerne for teori, gode eksempler og konkrete værktøjer til, hvordan man bliver en bedre leder. Det sker den 29. november fra kl. 16 – 21.

Er du og din ejendom klar til salg?

VKST Ejendomsmægler giver gode råd til, hvordan du gør din ejendom salgsklar med alt fra papirarbejde til oprydning. Økonomi- og skatterådgiverne giver indblik i de skattemæssige forhold og et bud på, hvordan økonomien kan se ud efter et salg. Datoen er endnu ikke sat, men mødet afholdes både i efteråret 2018 og igen i starten af 2019, så hold øje med kalenderen.

Kursus i rottebekæmpelse

Sidst men ikke mindst er det stadig muligt at skrive sig på venteliste til de kommende kurser i rottebekæmpelse. Vil du på venteliste, så oplys dit navn, telefon og mail på mail til kontakt@vkst.dk

De kendte …

Årsmøde for mælkeproducenter

Traditionen tro er der årsmøde for mælkeproducenter, men alt er alligevel ikke helt som det plejer, for i år holdes årsmødet for mælkeproducenter på Sjælland sammen med LF Kvæg og Viking Danmark. Der bliver beretninger og årsmøde som vanligt, faglige indlæg af forskellig slags og endelig sluttes dagen med en spændende oplægsholder. Også tidspunktet er nyt i år: årsmødet holdes den 6. december i Sorø fra kl. 15.30 – 21.00.

Økologisk inspirationsdag

Økologisk Inspirationsdag den 14. november samler økologer fra Sjælland og Fyn til en spædende dag, hvor økologien er omdrejningspunktet. I år bliver deltagerne præsenteret for resultater af det allerførste DBII Tjek Mark for økologer.

Planteavlsmøder i Sorø og Nykøbing F.

VKST planteavl holder planteavlsmøder i Sorø den 13. november og i Nykøbing F. den 15. november. Begge steder er der både dag- og aftenmøder, så der er alle muligheder for at få unik og høj faglig viden om årets sæson i marken. Det er blandt andet den nye og unikke viden fra forsøgsafdelingerne i VKST, der præsenteres på mødet.

Den hyggelige …

Det er ikke bare hyggeligt, men også særdeles festligt, når VKST inviterer til høstfest fredag den 5. oktober i Ringsted Sportscenter. Buffeten bugner af lækker mad og både liveband og DJ spiller op til en festlig aften. Invitationerne er sendt ud til alle kunder, så skynd dig at tilmeldt dig selv, familien og alle dem, der hjalp til i høst.

Hold øje med kalenderen

Datoen er sat for en lang række af møderne, og allerede nu er der åbent for tilmelding til flere af møderne. Du kan se dem alle i mødekalenderen og tilmelde dig med det samme.

 

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV