skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Er Du Og Din Ejendom Klar Til Salg?

Er du og din ejendom klar til salg?

Af Henrik Nielsen, VKST Ejendomsmægler

Går du med tanker om at sælge din ejendom nu eller i den nærmeste fremtid, så kan du få overblik over alt fra salg af ejendommen til økonomien efter salget, når VKST holder gratis møder for dig, der går med salgstanker.

Få overblik over din økonomi efter salget

Det allerførste du skal gøre, inden du sætter ejendommen til salg, er at få et grundigt overblik over, hvordan din økonomi vil se ud, når du har solgt.

Mange sælger ejendommen, fordi de stopper med at drive landbrug og eventuelt går på pension, og derfor anbefaler vi, at du får et overblik over din pension. Med et pensionsoverblik fra VKST får du en grundig analyse af din økonomi, som også tager højde for, at en del af pensionen er bundet i bygninger.

Ryd op og sørg for, at ejendommen er vedligeholdt

Førstehåndsindtrykket er afgørende. Hvis køber ser en rodet ejendom, der ikke er vedligeholdt, er de tilbøjelige til at tænke, at der også er noget andet galt. Derfor skal gårdspladsen være fri for ukrudt og der skal være ryddet op.

Den generelle vedligeholdelse skal være i orden. Vinduer der trænger til maling og en have, der er groet fuldstændig til, får let køber til at tabe modet og fokusere på alt det, der er galt. En vedligeholdt ejendom får køber til at føle sig hjemme – og det er første skridt på vejen til et salg.

Få styr på papirarbejdet

Der er rigtig mange ejendomme, hvor der ikke er overensstemmelse mellem de faktiske forhold på ejendommen og registreringerne i BBR. Det er ofte, når der er bygget værelser på førstesalen i stuehuset, at BBR ikke bliver opdateret. Eller man glemmer at få skrevet ind, at den nedgravede olietank er fjernet.

Det er også en rigtig god ide at få overblik over, hvilke servitutter og kontrakter, der er tinglyst for ejendommen. For eksempel oplever ejendomsmæglerne fra VKST, at der er tinglyst en forkøbsret fra den tidligere ejer eller andet, der måske skal ryddes op i, så det er overskueligt for en eventuel køber.

Gratis møde giver dig overblik over salgsforløb og økonomi

Der er mange spørgsmål, der melder sig i forbindelse med salg af en ejendom, derfor inviterer VKST til møde for alle, der gerne vil vide lidt mere om de mange ting, der skal overvejes inden du sætter din ejendom til salg.

I VKST har vi hele holdet af rådgivere, der kan hjælpe dig videre i det tempo, der passer dig, og på mødet kan du møde mæglere fra VKST Ejendomsmægler, advokater fra Plexus Advokater og ejendomskonsulenter samt skatte- og økonomirådgivere fra VKST.

Læs mere om møderne der afholdes den 27. november i Nykøbing Falster og den 28. november i Sorø, begge dage er det fra kl. 9 – 11, og du kan tilmelde dig på linkene.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV