skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Hvad Betyder Brexit Og Trump For Din økonomi?

Hvad betyder Brexit og Trump for din økonomi?

Når de Vinterfaglige møder løber af stablen de sidste 2 uger af januar, er Formuepleje med til alle møderne og vil give et spændende indblik i, hvad der rør sig på verdensmarkedet – og ikke mindst hvad det kan betyde for din økonomi.

Formuepleje er kapitalforvalter med en stor kundeportefølje, og det giver nogle helt særlige forpligtigelser, når man skal få andres penge til at yngle. Så skal man nemlig have et vågent øje på markedet og være på højde med udviklingen – og også gerne kunne forudse den, så man kan træffe beslutninger om de rigtige investeringer for kunderne.

Derfor har VKST inviteret Formuepleje til at give et indblik i, hvordan den økonomiske situation kan komme til at se ud i 2019.

-Vi vil kigge lidt ud i verden og give et indblik i den aktuelle situation på de finansielle markeder og de økonomiske vilkår, der er gældende for 2019, fortæller Helle Snedker, der er kundedirektør i Formuepleje og én af dem, man kan møde på de Vinterfaglige møder.

Desuden vil Formuepleje fortælle lidt mere om, hvordan du kan få individuel og uvildig rådgivning når det gælder forvaltning af din formue.

Derfor skal du følge udviklingen i både Storbritannien og USA

Handelskrig og Brexit er to af de helt store geopolitiske faktorer i det kommende år. Begge dele kan påvirke udviklingen i verdens økonomien og dine investeringer.

-Hvis Trump fortsætter eller eskalerer sin handelskrig, kan det påvirke hele verdensøkonomien og også danske virksomheder negativt. Det har vi allerede set eksempler på i 2018, og risikoen er ikke stilnet af, selv om vi snart skriver 2019, siger chefstrateg i Formuepleje, Morten Obel Skriver, der også er med på de Vinterfaglige møder. Han peger på Brexit som noget af det, der kan få meget store konsekvenser for samhandlen i Europa.

-Især hvis det bliver et hårdt Brexit uden nogen udtrædelsesaftale, så har vi balladen. Lykkes det at lande en blød Brexit med en god udtrædelsesaftale, hvor Storbritannien og EU bevarer et nært forhold, kan konsekvenserne dog blive noget mindre, siger chefstrateg i Formuepleje, Morten Obel Skriver, der håber, at deltagerne går fra de Vinterfaglige møder og er blevet lidt klogere på verdensøkonomien og udviklingen på de finansielle markeder for de første måneder af året.

Alt i alt bliver 2019 et særdeles spændende år at følge for alle investorer, for der er mange politiske forhold du skal forholde dig til. Men der er også mange muligheder for at opnå gode afkast, hvis du træffer de rigtige beslutninger i forhold til dine investeringer – eller lader andre hjælpe dig!

Mød Formuepleje på de Vinterfaglige møder

Teamet i Formuepleje ser frem til at kunne fortælle om de særlige ydelser, som Formuepleje kan tilbyde, når de Vinterfaglige møder er med til at skyde det nye år i gang.

-Det er altid godt at komme ud og møde folk og høre, hvordan det står til ude hos dem, og hvad de er optaget af. Jeg er sikker på, at der venter os nogle spændende aftner med en masse interesserede og spørgelystne deltagere, siger Helle Snedker.

De Vinterfaglige møder holdes fem steder på Lolland-Falster, Møn og Sjælland. Du kan her se det fulde program, og tilmelde dig møderne allerede nu.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV