skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Fem Gratis Møder Med Højaktuelle Emner

Fem gratis møder med højaktuelle emner

Bliv inspireret af faglige oplæg med den nyeste viden, når VKST inviterer til gratis inspirationsaften på Sjælland, Møn, Lolland og Falster – De Vinterfaglige Møder. Årets tema er ”Mit landbrug – Min fremtid.” 

VKST afholder fem vinterfaglige møder på forskellige lokationer, hvor du kan få den nyeste viden og blive inspireret til, hvordan vi kan ruste dig til fremtiden.

Program for de vinterfaglige møder

Det er som altid højaktuelle emner, der er på dagsordenen, når VKST inviterer alle til vinterfaglige møder. I 2019 har vi samlet en række spændende oplæg under temaet  ”Mit landbrug – Min fremtid”:

  • Mød en lokal landmand, der fortæller om hans virksomhed og fremtidsplaner
  • Fra Brexit til Trump – sådan passer du på din formue i en omskiftelig verden
  • Digitalisering i landbruget
  • Og meget mere …

Der er oplæg ved VKST’s egne konsulenter og eksterne oplægsholdere. Samtidig glæder vi os meget til at kunne præsentere dig for en af dine kollegaer, der vil fortælle om, hvordan han driver sit landbrug, og hvilke overvejelser han gør sig om fremtiden.

Gratis arrangement

Møderne holdes i Maribo, på Møn, i Næstved og Roskilde samt i Gørlev på Vestsjælland og traditionen tro, byder møderne på faglige indlæg, god mad og snak med naboen.

Arrangementerne er gratis og bliver krydret med en lækker middag, øl, vand og kaffe og kage. Hvert arrangement løber fra kl. 17.00-21.30.

Klik på den dato eller adresse nedenfor, som passer dig bedst, for at se det fulde program, oplægsholderne og for at tilmelde dig det enkelte møde:

De vinterfaglige møder – Mit landbrug – Min fremtid er sponsoreret af Formuepleje

Vi ses til de vinterfaglige møder i 2019!

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV