skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Planteavl: Få Gode Råd Og Akut Afklaring Og Vejledning Hos Telefonvagten – Ganske Gratis!

Planteavl: Få gode råd og akut afklaring og vejledning hos telefonvagten – ganske gratis!

Er det for varmt til at køre i dag? Jeg har opdaget skadedyr i mine afgrøder, hvad nu? må jeg pløje mine efterafgrøder ned nu? Skal jeg sprøjte mod lus? Min hvede er utrivelig og ser ikke normal ud, hvad kan der være galt?

Der kan hurtigt opstå presserende spørgsmål eller akutte problemer, man har brug for svar eller afklaring på, når man er ude i marken.

Derfor har vi i VKST valgt, at vores kunder altid kan få fat i en faglig konsulent, der kan give gode råd, vejlede og svare på presserende spørgsmål, når de opstår i marken – ganske gratis vel at mærke.

Telefonvagt året rundt

Telefonvagten, eller Planteavls hotline som den også kaldes, er åben året rundt i alle hverdag fra klokken 8-16 – i lavsæsonen fra 1. december dog kun 8-13. Her kan du ringe ind på VKST’ hovednummer 7027 9000 og blive stillet videre til planteavls telefonvagt.

Uanset hvilket spørgsmål du måtte have, sidder konsulenten klar med svar, eller sørger for at finde den rette hjælp til dig, så du kan komme hurtigt videre.

Telefonvagten fungerer også, hvis du ringer til din egen planteavlskonsulent uden at komme igennem. Her bliver du viderestillet til receptionen, der kan sende dig videre til telefonvagten, så du kan få svar på dit spørgsmål med det samme.

De fleste spørgsmål kan afklares over telefonen, hvor vejledningen eller de gode råd er ganske gratis. Drejer det som om mere komplekse sager, kan det kræve et besøg af en konsulent, som du naturligvis selv vælger fra eller til.

Få hjælp nu

Er du i gang med roeoptagning lige nu, har du opdaget skadedyr, eller er du i gang med noget helt tredje, og står pludselig og har brug for vejledning? Så tøv ikke med at ringe til os!

Ring til telefonvagten på 7027 9000 – så kommer du hurtigt videre!

 

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV