skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Tilbud I August Og September: Få 20% Rabat På Markplanlægning

Tilbud i august og september: Få 20% rabat på markplanlægning

Planteavlskontoret i VKST tilbyder i hele august og september 20 procent rabat på timeprisen på markplanlægning, sprøjtejournalindberetning og gødningsregnskaber.

Høsten er for nogle stadig igang, mens andre er ved at være færdige, og den tegner flot med en vækstsæson, der har vekslet mellem sol og regn. Så nu er det tid til at få startet på næste års markplanlægning, få afsluttet sprøjtejournalen og afsluttet gødningsregnskabet. 

Med en tidlig markplanlægning fra VKST får du et stærkt styringsredskab til din planteproduktion. Du får rådgivning om afgrødevalg og udsæd, overblik over efterafgrøder, en gødningskvote for høst 2020 og sparring på næste års sprøjteplan og meget mere.

Med det overblik har du mulighed for at planlægge og optimere indkøb til næste vækstsæson. Og lige nu tilbyder vi 20 % i rabat på timeprisen!

Derfor skal du lave mark- og gødningsplaner nu

VKST anbefaler, at du går i gang med mark- og gødningsplanlægningen nu og ikke venter til senere på året. Især i forhold til sprøjtejournalindberetningen, er det en god ide, at få det gjort nu, hvor behandlingerne i løbet af sæsonen stadig ligger nogenlunde frisk i erindringen.

Det samme gør sig gældende for gødningsregnskabet, der er godt at få afstemt nu, inden der skal købes ny gødning.

Bestil nu og få rabat

Ønsker du også at få 20 % rabat på timeprisen, skal opgaven bestilles nu eller senest den 20. september 2019.

Det eneste du skal gøre er at kontakte din planteavlskonsulent, og så kan vi komme i gang med afslutningen af 2019 og eventuelt samtidig tage hul på planlægningen af næste års markplan.

Har du ikke en fast tilknyttet planteavlskonsulent, så ring til VKST på telefon 7027 9000 for at høre mere. Du kan også læse mere om mark- og gødningsplaner på denne side.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV