skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Tilfreds Kunde: De Har Arbejdet Hårdt På At Sælge Mine 3 Ejendomme Til Den ønskede Pris

Tilfreds kunde: De har arbejdet hårdt på at sælge mine 3 ejendomme til den ønskede pris

Det kan være svært at vælge den rigtige mægler til at sælge sin ejendom og sit hjem. Tillid er et nøgleord, og derfor kan det være små marginaler, der gør udslaget for, hvem du vælger som mægler. Jens Frederik Jensen valgte VKST Ejendomsmæglerne, da han skulle sælge sine 3 ejendomme.

– Efter Henrik fra VKST Ejendomsmægler havde vurderet vores ejendom, blev vi hurtige enige om, at det skulle sættes til salg hos VKST Ejendomsmægler. Fra beslutningen blev taget til salget af de tre ejendomme, gik der 5 måneder. Det er hurtigere end, hvad jeg havde regnet med, fortæller Jens Frederik Jensen.

Professionel og nærværende mægler giver tryghed

Jens er ikke kun glad for at have solgt alle 3 ejendomme på samme tid, han er også glad for samarbejdet med VKST Ejendomsmægler.

– Henrik fra VKST Ejendomsmægler har været professionel og nærværende gennem hele salgsprocessen. Der er løbende blevet fulgt op, og der er blevet lyttet til mine ønsker og behov. De har arbejdet hårdt på at få alle mine ejendomme solgt til den ønskede pris, hvilket jeg er meget glad for, fortæller Jens Frederik Jensen, og supplerer:

– Jeg kender VKST Ejendomsmægler og har fået positive anbefalinger fra lokale landmænd. Derfor traf jeg også beslutningen ud fra deres lokale kendskab, fortæller Jens Frederik Jensen.

VKST Ejendomsmægler er dus med enhver type landbrugsejendom

VKST Ejendomsmægler er specialiseret inden for køb og salg af alle typer af landbrugsejendom, og deres store netværk og mange års erfaring betyder, at de har en helt unik mulighed for at sælge landbrug. Netværk og lokalkendskab kombineret med et stort kendskab til de særlige vilkår, der er gældende for landbrugsejendomme gør VKST Ejendomsmæglerne til en oplagt partner, når du skal sælge dit landbrug.

Hos VKST Ejendomsmægler er de særlig stolte af én ting: de positive anbefalinger fra deres glade kunder.

–  Vi er rigtig glade for de positive anbefalinger vi får fra vores kunder. Vi har hos VKST Ejendomsmægler begge ben på jorden, og vi er gode til at lytte til vores kunders behov, fortæller Henrik Nielsen, Ejendomsmægler hos VKST Ejendomsmægler.

Kom først i køen når der er ejendomme til salg

Kunne du tænke dig at følge med i, hvad der kommer til salg af jord og landbrugsejendomme nær dig? Så kan du skrive dig op i VKST Ejendomsmæglers køberkartotek. De står klar til at hjælpe dig, og du får med det samme besked, når der er nye landbrugsejendomme til salg.

VKST Ejendomsmægler fejrer deres nye hjemmeside

I anledning af at VKST Ejendomsmægler har fået ny hjemmeside, har du mulighed for at deltage i lodtrækningen om et kro- og hotelophold for 2 personer inklusive middag, til en værdi af 999 kr. Bestiller du en gratis salgsvurdering, deltager du automatisk i konkurrencen, der løber frem til d. 15. marts. Den heldige vinder får direkte besked.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV