skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Gå Ikke Glip Af En God Historie

Gå ikke glip af en god historie

Der har været masser af gode historier i VKST’s nyhedsbrev i 2018, og du har sikkert ikke fået læst dem alle sammen. Derfor har vi samlet nogle af landmandsportrætterne og et par af de andre artikler fra årets nyhedsbreve til dig her.

Landmandsportrætter med mennesker og meninger

Det er ofte meget interessant og lærerigt at få et indblik i, hvordan andre driver deres virksomhed og hvad de mener om et højaktuelt emne. Derfor stiller VKST hver måned fem skarpe spørgsmål til en helt almindelig landmand. Det er meget forskellige virksomheder, mennesker og historier, der gemmer sig bag landmandsportrætterne.

Du kan læse om Niels, der lavede en turn around og fik sin bedrift på rette kurs. Eller læs om Niels på 27 år, der er ærgerlig over, at forkerte oplysninger giver forbrugerne et forvrænget billede af landbruget. Og endelig er der Peter, der er Skandinaviens største producent af græskar til blandt andet halloween.

Planterne samler læserne

Historierne om, hvad der sker i marken lige nu er blandt de nyheder, der læses mest. Uanset om det handler om Hvedekampens vinder, priser på planteværn eller historien om, hvordan et DBII Tjek giver overblik over indtjeningen i marken, så er og bliver historierne fra mulden populære.

Og måske er det ikke så mærkeligt, at det var artiklen med planteavlskonsulent Ole Schou og overskriften ”Unaturligt høje gødningspriser – køb nu”, der var blandt de mest læste artikler fra året der gik.

De skæve og anderledes historier

Der var nogle artikler i nyhedsbreve, som måske ikke umiddelbart henvendte sig til så mange læsere, men som alligevel er blevet flittigt læst. For eksempel har der været stor interesse for kursus i rottebekæmpelse.

På grund af den store efterspørgsel har vi allerede nu oprettet en venteliste, så man kan få direkte information om kurset, så snart det er klar.

Står du på venteliste, bliver du ikke automatisk tilmeldt kurset, men får materiale om kurset tilsendt, så du kan være en af de første, der tilmelder sig. Skriv en mail til VKST reception på kontakt@vkst.dk, hvis du ønsker at komme på ventelisten – uanset om du ønsker kurset i Nykøbing eller Sorø.

 

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV