skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Omlægning til økologi

Økologisk VKST tilbyder alle interesserede konventionelle landmænd et gratis* og uforpligtende tjek med fokus på omlægning til økologi – et omlægningstjek.

Hvad er dine muligheder for omlægning til økologi?

Omlægningstjekket tager udgangspunkt i din bedrift med dine konkrete muligheder og ønsker til omlægning. Med tjekket fra Økologisk VKST får du rådgivning fra landets mest erfarne økologikonsulenter med en bred faglig viden inden for praktisk økologi, relevante økologiregler og tilskudsmuligheder.

Vi gennemgår hele din bedrift fra ende til anden og ser på, hvad den bedste løsning for omlægning vil være i lige præcis dit tilfælde

Når vi tjekker dine muligheder for omlægning til økologi, gennemgår vi hele din bedrift fra ende til anden og ser på, hvad den bedste løsning for omlægning vil være i lige præcis dit tilfælde.

Vi giver dig et overblik over dine muligheder for at lægge om til økologi, og vi hjælper dig med at få overblik over rejsen fra konventionel til økologisk producent.

Gratis omlægningstjek med fuld rapport

Vi tilbyder at udføre omlægningstjekket ganske gratis*, og efter mødet får du tilsendt et referat med blandt andet en omlægningsplan, hvor vi giver vores bud på og anbefalinger til sædskifte, strategier og ændringer på bedriften, hvis du ønsker at gå videre med omlægning til økologi.

Vi anbefaler dog, at du supplerer omlægningstjekket med en mere tilbundsgående rapport med analyse af det strategiske- og økonomiske beslutningsgrundlag, hvor vi blandt andet laver en udførlig markedsvurdering, en 5-års budgetplan, benchmarking, SWOT-analyse af din bedrift med styrker og svagheder samt en exitstrategi. Læs mere om strategisk beslutningsgrundlag her.

Omlægningstjekket er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug.

Vi er med dig hele vejen

Hvis du vælger at lægge om til økologi, kommer du med os som rådgivere rigtig godt fra start som økologisk producent. Ved omlægning til økologi hjælper vi dig med at få hele overblikket over reglerne og rutinerne i den økologiske produktion, og vi sørger for, at du er dækket ind i forhold til hele virksomhedsdriften.

Vi tilbyder rådgivning inden for:

  • Økologisk planteavl
  • Økologisk mælkeproduktion
  • Økologisk svineproduktion
  • Økologiske sukkerroer
  • Økologisk frugtavl
  • Økologisk ægproduktion
  • Økologisk salg og etablering af butik
  • Miljø og bæredygtighed

Derudover har vi et tæt samarbejde med de øvrige fagområder i VKST-huset, både når det drejer sig om produktions-, strategi- og økonomirådgivning.

Overvejer du omlægning til økologi?

Du er mere end velkommen til at kontakte en konsulent i Økologisk VKST, hvis du har spørgsmål om omlægning til økologi eller du ønsker at bestille et gratis omlægningstjek.

*Da omlægningstjek er en gratis ydelse for offentlige midler, kræves det iflg. momsreglerne, at der afregnes moms af et modtaget tilskud. For ikke momsregistrerede virksomheder vil der være en udgift svarende til momsen af tilskuddet.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV