skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Hos VKST er vi førende inden for virksomhedsøkonomi, og vores erfarne medarbejdere forstår at bruge deres viden til at optimere din økonomi bedst muligt. Med et regnskab fra VKST, får du derfor altid et overblik over, hvordan du skal disponere og optimere din virksomheds økonomi.

Det digitale regnskab
Et digitalt regnskab er nemt og hurtigt og giver dig et samlet overblik. Du kan vælge at digitalisere dit regnskab alt efter dit behov. Når du får regnskabet ordnet hos VKST, klarer vi kontorarbejdet, så du kan bruge din tid på det, du er god til.

Vores assistenter kommer ud til dig og løser de administrative opgaver, så får du orden i dit bogholderi, lavet indberetninger til tiden og et ryddet skrivebord.

Få en optimal skatteindbetaling
Du får et skatteregnskab, hvor alle dine fradragsmuligheder er undersøgt og udnyttet fuldt ud.

Vi sikrer, at muligheder i virksomhedsskatteordningen er anvendt bedst muligt, og vi rådgiver om, hvordan du kan disponere mest optimalt i forhold til din virksomhed.

Vi er førende på skatteområdet og forstår at bruge vores viden til at optimere din økonomi.

Optimer din økonomi med en årsrapport
Årsrapporten er for dig, der ønsker at få et optimalt overblik over din virksomheds økonomi. Det er vores erfaring, at årsrapporten skaber tryghed og bliver taget rigtig god imod hos dine finansielle samarbejdspartnere.

Vi er førende på skatteområdet og forstår at bruge vores viden til at optimere din økonomi.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV