Summax

Summax bogføring er en digital regnskabsløsning, der gør det nemt for dig at klare papirarbejdet.

Med ganske få klik kan du håndtere dit regnskab og dine bilag: modtage, betale, kontere og arkivere – alt efter dit behov. Det gør din tid på kontoret kortere, så kan du bruge tiden på andre ting.

OBS! Vær opmærksom på, at der er kommet en ny, digital økonomiplatform til landbruget – InterCount, som giver dig mange flere fordele, og som erstatter Summax og Ø90 Online, når de udfases inden for de næste år. Du kan læse mere om InterCount på vores hjememside her.

Summax er dit digitale regnskab med e-arkiv

Mange muligheder med Summax

Med Summax får du rigtig mange muligheder for digital bogføring, og du kan bruge dem, der passer til lige præcis dit behov.

Det kan du:

  • Opbevare dine bilag digitalt
  • Let søge et bilag frem
  • Undgå at sende bilag med posten
  • Let betale og bogføre bilag

Det får du:

  • En mere præcis kontering
  • En lettere hverdag – og bunkerne væk fra skivebordet
  • Adgang til app’en VKST Scan, så du kan scanne fysiske bilag
  • Adgang til Summax E-arkiv
  • Digital adgang til dine bilag døgnet rundt på både smartphone, tablet og pc.

Udviklet til dig som landmand

Summax er udviklet til dig som landmand, hvor du både kan samle alle dine dokumenter og regnskabsdata samt alle dine foderplaner, sprøjtejournaler – og hvad du ellers har, så det hele ligger ét sted og er både let og tilgængeligt.

For med Summax kan du både tilgå dine bilag via computer, tablet og smartphone, og du har adgang til dokumenterne, uanset om du er i stalden, i marken eller på kontoret – nemt og sikkert.

Spar tid i hverdagen

Når du får samlet det hele i Summax e-arkiv, vil du opleve at spare en masse tid på kontorarbejdet, hvor skrivebordet nemt og hurtigt er ryddet for bunker med bilag.

Der er kun fordele ved at bruge Summax bogføring til dit regnskab. Vil du høre mere om de mange fordele, eller er du blot klar til at komme i gang med det samme, er du mere end velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på telefon 7027 9000.

Ofte stillede spørgsmål om Summax:

Summax er en digitalt regnskabssystem, der giver dig nem adgang til at betale og kontere fakturaer. Du har altid adgang til dine bilag og slipper for papir på skrivebordet. Samtidig får du et bedre overblik over fx din likviditet.

Du får færre arbejdsgange, når du skal betale fakturaer og du kan bogføre i Ø90 med et enkelt klik. Du slipper også for at sende bilag til din assistent og du har samtidig elektronisk adgang til alle bilag.

Priser for oprettelse og løbende abonnement kan ses i ovenstående prisoversigt på siden her.

Ja! Som en del af Summax får du også e-arkiv, der kan bruges til at gemme alt fra forsikringspapirer og foderplaner til feriebilleder. Alle data gemmes i en cloudløsning, så dine vigtige papirer og minder er sikret samtidig med, at du altid har adgang til dem.

Nej! Vi oplever faktisk, at vores kunder bliver overrasket over, hvor nemt det er at bruge. Når du bestiller, får du samtidig et personligt møde med en assistent, der introducerer dig til programmet, så du kommer godt i gang. Du får også en udførlig, skriftlig vejledning som en del af vores startpakke.

Summax er dit digitale regnskab

Læs også om

Drop excelarket, og få i stedet et digitalt indblik på flere niveauer med eOverblik. Med dine data i eOverblik bliver de automatisk opdateret hver måned, så du kan se de vigtigste økonomiske resultater og produktionsnøgletal for din virksomhed – både for den enkelte måned og for år til dato

Janne E. Nielsen

Jeanette Skov Henriksen