skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

En landbrugskonsulent kan hjælpe dig

VKST er et af landets største rådgivningsselskaber til landbruget. Det betyder ikke, at vi er for store til dig. Faktisk lige modsat. Det betyder nemlig, at vi har en landbrugskonsulent og en specialist, der kan hjælpe med lige præcis det, DU har brug for.

Vores landbrugskonsulenter dækker bredt med rådgivning fra regnskab, skat, og pension over ledelse, rekruttering og ejendomshandel til planteavl, kvæg, svin og økologi.

Vi gi’r dig bedre råd til livet

Med rådgivning fra en landbrugskonsulent er du godt på vej til at skabe rammerne om det gode landmandsliv.

For med god og professionel rådgivning fra en landbrugskonsulent får du en bedre økonomi og dermed mulighed for at gøre det på din bedrift, som du har lyst til; Dine ideer, tanker og ønsker for fremtiden – og at drive en sund virksomhed i harmoni med familielivet, hobbyerne og alt det andet, der også betyder noget for dig. Få et tilbud, der passer dig.

Konsulent til landbruget
Læs, hvordan en landbrugskonsulent fra VKST har hjulpet andre til at få bedre råd til livet:
Vores mission

I VKST har vi en klar mission, som vores landbrugskonsulenter arbejder målrettet efter: Vi vil give vores kunder bedre råd til livet.

Vi er tæt på dig

Vi kommer ud til dig, ser din virksomhed, går med i marken, sætter os foran computeren og ved skrivebordet.

Job i VKST

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der vil bidrage til den fortsatte udvikling af VKST.
Se mere her.

Vores vision

Vi vil levere banebrydende rådgivning på internationalt niveau. Det betyder, at vores rådgivning altid er opdateret med den nyeste faglige viden, så du er sikret den bedste sparring.

Presse

Som eksperter på en lang række fagområder er vi ofte at finde i medierne. Kontakt kommunikationsafdelingen, hvis du ønsker at tale med en fagmedarbejder.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker en uforpligtende samtale med en landbrugskonsulent. Bliv ringet op eller skriv til os her.

Du er først og fremmest landmand

Uanset om du er svineproducent, planteavler, mælkeproducent, virksomhedsejer, fødevareproducent, driftsleder, fodermester, markmand eller arbejdsgiver – så er du først og fremmest landmand.

Du lever et liv i tæt kontakt med naturen, og i takt med tiden. Det kræver viden, indsigt og god rådgivning.

Det får du med en landbrugskonsulent VKST.

Vil du vide mere om, hvordan en landbrugskonsulent fra VKST kan hjælpe dig og din virksomhed? Så kontakt Henrik til en uforpligtende snak:
Mere om os

VKST er etableret i 2017 ved en sammenlægning af rådgivningen i Dansk Landbrug Sydhavsøerne (DLS) og Gefion.

Dansk Landbrug Sydhavsøerne og Landboforeningen Gefion eksisterer fortsat som politiske foreninger, der varetager medlemmernes interesser.

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV