skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Planteavl og professionel planteavlsrådgivning

Hos VKST er vi specialister i planteavl

Hos VKST Planteavl hjælper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger i marken. Vi tilbyder rådgivning og sparring inden for planteavl, hvad enten du har behov for hjælp til markplaner, jordprøver eller benchmarking, eller du har brug for viden inden for eksempelvis reduceret jordbehandling.

Hav altid den bedste rådgivning ved hånden med nyhedsbrevet Planteavlsnyt.

Helhedsorienteret planteavlsrådgivning

Vi tilbyder helhedsorienteret planteavlsrådgivning og sørger for, at alle beslutninger, du tager i samarbejde med din planteavlskonsulent, har fokus på at forbedre dit produktionsresultat og din bundlinje. På den måde er du sikret de bedste rammer for dit daglige arbejde i marken og de bedste resultater i markbruget.

Vores planteavlskonsulenter hjælper dig videre. Find mere information om planteavlsrådgivning fra VKST her på siden.

Kerneydelser inden for planteavl

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for planteavlsrådgivning ved at klikke på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om vores planteavlsrådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores planteavlskonsulenter

 

  Dit navn
  Dit telefonnummer

  Stort kendskab og nyeste viden

  Vi har et stort team af dygtige planteavlskonsulenter med mange års erfaring inden for landbrug, planteavl og rådgivning.

  I samarbejde med vores forsøgscenter, VKST Field Trials, sikrer vi, at vores planteavlsrådgivning er baseret på den nyeste viden inden for planteavl. Det er det fundamentale grundlag for præcis og nuanceret rådgivning – og det er det, vi står for i VKST Planteavl.

  Vær på forkant i marken

  Din planteavlskonsulent i VKST sørger derfor for, at du altid er på forkant med udviklingen i marken, og at du hele tiden er orienteret om blandt andet den nyeste dyrkningsteknik, skadedyr i afgrøderne, de bedste sorter, den aktuelle lovgivning og ikke mindst det generelle marked i planteavlen.

  Arrangementer i VKST Planteavl

  VKST tilbyder og arrangerer løbende møder og kurser inden for plantavl i form af eksempelvis vores markvandringer, planteavlsdage, maskindemonstrationer, sprøjteopdateringskursus og ADR-kursus, samt vores årsmøder med den nyeste information og viden om planteavl.

  Du kan se alle vores faglige kurser og arrangementer i vores kalender her.

  Bliv opdateret med nyt om planteavl

  Vores planteavlskonsulenter er konstant i marken og er derfor altid opdateret på, hvad der sker dag for dag og uge for uge i marken. Vil du også være opdateret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev – Planteavlsnyt. Her får du planteavlsrådgivning direkte i indbakken, og du bliver opdateret på aktuelt nyt, ligesom du får de seneste tips til strategi og planlægning gennem vækstsæsonen. Læs mere her.

  Find Din Planteavlskonsulent

  Find din planteavlskonsulent

  Se listen over medarbejdere i VKST Planteavl, og find din konsulent ved at klikke her.

  Kontakt VKST

  Kontakt VKST

  Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

  Planteavlsrådgivning
  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV