skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Indkøbsklub til planteværn

Bøvler du med at få planteværn online til de rigtige priser? Eller har du dårlig samvittighed over ikke at bruge nok tid på din planteværnshandel? Uanset hvilken gruppe du hører til, eller hvor stor din bedrift er, er VKST indkøbsklub med garanti noget for dig!

Spar tid, besvær og penge på køb af planteværn

Der ikke er nogen sikkerhed for at lave en god planteværns-handel, hvad enten man er en stor eller mindre bedrift. Det er ofte langt mere afgørende, at man bruger den fornødne tid til at indhente og sammenligne tilbud fra flere firmaer.

Det er dog ofte uigennemskueligt og tidskrævende med den konsekvens, at mange ikke får det gjort. Det efterlader en dårlig samvittighed og meget ofte også en unødig dyr kemikalie-regning!

Ved at blive medlem i vores indkøbsklub kan du dog spare alt bøvlet og tiden – og ikke mindst spare penge.

har sparet mellem 3 og 11 procent på planteværn i 2019 og 2020

”Vi har endnu ikke set bedrifter, der har opnået priser, som kan konkurrere med indkøbsklubbens priser. Her er selvfølgelig indregnet værdien af de forskellige bonusordninger, som firmaerne benytter for at gøres deres tilbud mere uigennemskueligt. En analyse af bedrifter over 300 ha viser, at de alle kunne have sparet mellem 3 og 11 procent på planteværn i 2019 og 2020, hvis de havde indkøbt planteværn gennem VKST indkøbsklub, i stedet for at handle på egen hånd,” fortæller afdelingsleder i VKST Planteavl, Peter Balslev.

Indkøbsklub til planteværn for større og mindre bedrifter

Som medlem af Indkøbsklubben slipper du for besværet med selv at forhandle priser på planteværn online og hos forskellige udbydere – og du får rigtig gode priser i Indkøbsklubben! Både større og mindre bedrifter kan med fordel blive medlem af indkøbsklubben og være sikker på, at de får planteværn til den billigste og bedste pris.

Hos VKST har vi mere end 15 års erfaring med indkøb af planteværn!

98% af medlemmerne af Indkøbsklubben fortsætter deres medlemskab.

Alle medlemmer af indkøbsklubben er tilfredse

98% af de bedrifter, som tilmelder sig indkøbsklubben fortsætter som medlem – år efter år. Det tager vi som et udtryk for, at man er tilfreds med det resultat, som vi leverer.

Thomas Stentebjerg fra Vennersminde I/S i Rødby har været medlem af indkøbsklubben i tre år i træk år, og han har ikke fortrudt sin beslutning.

Vi behøver ikke at bruge en hel dag på at sammenligne tilbuddene, så det er en kæmpe tidsmæssig besparelse, og det kan kun være billigere, end hvis vi selv gør det

Han råder derfor også alle sine kolleger i branchen om at gøre som ham og blive medlem af VKST Indkøbsklub. Læs her, hvad han siger om fordelene ved at være med i indkøbsklubben for planteværn.

Praktisk information om indmeldingsfrist og priser

Medlemmerne faktureres direkte fra leverandøren, og indkøbsklubben modtager ingen bonusser eller anden form for godtgørelse fra leverandøren. Vi forlanger, at den endelige faktura er udspecificeret med priser på enkeltmidler.

Prisen for at være med i indkøbsklubben er 1.020 kr. pr. bestillingsrunde, og man bestemmer selv, om man deltager i én eller flere runder.

Du kan læse meget mere om vores Indkøbsklub ved at klikke  og læse denne PDF om fordele og betingelser. Se også:  Handelsbetingelser.

Tilmeld dig VKST Indkøbsklub nu og spar penge på planteværn

Der er to udbudsrunder i VKST Indkøbsklub. Første runde har bestillingsfrist 15. februar 2021, og anden runde har bestillingsfrist medio august 2021 med levering primo september.

Ønsker du også at være en del af VKST Indkøbsklub, kan du kontakte Anders Tobiasen på att@vkst.dk eller Peter Balslev på peb@vkst.dk.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV