skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Indkøbsklub til planteværn

Bøvler du med at få planteværn til de rigtige priser? Eller har du dårlig samvittighed over ikke at bruge nok tid på din planteværnshandel? Uanset hvilken gruppe du hører til, eller hvor stor din bedrift er, er VKST indkøbsklub med garanti noget for dig!

Spar tid, besvær og penge på køb af planteværn

Der ikke er nogen sikkerhed for at lave en god planteværns-handel, hvad enten man er en stor eller mindre bedrift. Det er ofte langt mere afgørende, at man bruger den fornødne tid til at indhente og sammenligne tilbud fra flere firmaer.

Det er dog ofte uigennemskueligt og tidskrævende med den konsekvens, at mange ikke får det gjort. Det efterlader en dårlig samvittighed og meget ofte også en unødig dyr kemikalie-regning!

Ved at blive medlem i vores indkøbsklub kan du dog spare alt bøvlet og tiden – og ikke mindst spare penge.

har sparet mellem 3 og 11 procent på planteværn i 2019 og 2022

”Vi har endnu ikke set bedrifter, der har opnået priser, som kan konkurrere med indkøbsklubbens priser. Her er selvfølgelig indregnet værdien af de forskellige bonusordninger, som firmaerne benytter for at gøres deres tilbud mere uigennemskueligt. En analyse af bedrifter over 300 ha viser, at de alle kunne have sparet mellem 3 og 11 procent på planteværn i 2019 og 2022, hvis de havde indkøbt planteværn gennem VKST indkøbsklub, i stedet for at handle på egen hånd,” fortæller afdelingsleder i VKST Planteavl, Peter Balslev.

Indkøbsklub til planteværn for større og mindre bedrifter

Som medlem af Indkøbsklubben slipper du for besværet med selv at forhandle priser på planteværn online og hos forskellige udbydere – og du får rigtig gode priser i Indkøbsklubben! Både større og mindre bedrifter kan med fordel blive medlem af indkøbsklubben og være sikker på, at de får planteværn til den billigste og bedste pris.

Hos VKST har vi mere end 15 års erfaring med indkøb af planteværn!

98% af medlemmerne af Indkøbsklubben fortsætter deres medlemskab.

Alle medlemmer af indkøbsklubben er tilfredse

98% af de bedrifter, som tilmelder sig indkøbsklubben fortsætter som medlem – år efter år. Det tager vi som et udtryk for, at man er tilfreds med det resultat, som vi leverer.

Praktisk information om indmeldingsfrist og priser

Medlemmerne faktureres direkte fra leverandøren, og indkøbsklubben modtager ingen bonusser eller anden form for godtgørelse fra leverandøren. Vi forlanger, at den endelige faktura er udspecificeret med priser på enkeltmidler.

Prisen for at være med i indkøbsklubben er 1.095 kr. pr. bestillingsrunde, og man bestemmer selv, om man deltager i én eller flere runder.

Du kan finde handelsbetingelserne her: Handelsbetingelser.

Tilmeld dig VKST Indkøbsklub nu og spar penge på planteværn

Første runde har bestillingsfrist d. 21. februar 2023  med levering medio marts

Ønsker du også at være en del af VKST Indkøbsklub, kan du kontakte Anders Tobiasen på att@vkst.dk eller Peter Balslev på peb@vkst.dk.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV