skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

VKST Indkøbsklub er for dig, der ikke selv orker at bøvle med at forhandle priser på planteværn og for dig, der gerne vil spare penge, da Indkøbsklubben får rigtig gode priser.

Indkøbsklub til planteværn

Indkøbsklub for større og mindre bedrifter

Som medlem af Indkøbsklubben slipper du for besværet med selv at forhandle priser på planteværn – og du får rigtig gode priser i Indkøbsklubben! Både større og mindre bedrifter kan med fordel blive medlem af indkøbsklubben og være sikker på, at de får planteværn til den billigste og bedste pris.

Hos VKST har vi mere end 15 års erfaring med indkøb af planteværn, og 98 % af medlemmerne af Indkøbsklubben fortsætter deres medlemskab år efter år.

98% af medlemmerne af Indkøbsklubben fortsætter deres medlemskab.

Spar tid, besvær og penge

Det er ofte uigennemskueligt og tidskrævende at gøre en god planteværns-handel og ofte med den konsekvens, at mange ikke får det gjort. Det efterlader en dårlig samvittighed og meget ofte også en unødig dyr kemikalie-regning!

Ved at blive medlem i vores indkøbsklub kan du dog spare alt bøvlet og tiden og ikke mindst spare penge. Thomas Stentebjerg fra Vennersminde I/S i Rødby har været medlem af indkøbsklubben i tre år i træk år, og han har ikke fortrudt sin beslutning.

Vi behøver ikke at bruge en hel dag på at sammenligne tilbuddene, så det er en kæmpe tidsmæssig besparelse, og det kan kun være billigere, end hvis vi selv gør det

Han råder derfor også alle sine kolleger i branchen om at gøre som ham og blive medlem af VKST Indkøbsklub. Læs her, hvad han siger om fordelene ved at være med i indkøbsklubben for planteværn.

Du kan også læse meget mere om vores Indkøbsklub ved at klikke her og læse PDF’en om fordele og betingelser. Handelsbetingelser –  Bestillingsseddel

Tilmeld dig VKST Indkøbsklub nu

Der er to udbudsrunder i VKST Indkøbsklub. Første runde har bestillingsfrist 17. februar 2020, og anden runde har bestillingsfrist medio august 2020 med levering primo september.

Ønsker du også at være en del af VKST Indkøbsklub, kan du kontakte Peter Balslev på peb@vkst.dk.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV